Φθιώτιδα: Ψάχνουν να βρουν τον άνθρωπό τους που ήταν στον τάφο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Μαΐου 2015 17:45 Φθιώτιδα: Ψάχνουν να βρουν τον άνθρωπό τους που ήταν στον τάφο

Ένα απίστευτο γεγονός έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία της Γλύφας στην ανατολική Φθιώτιδα.

Οι συγγενείς πήγαν ανήμερα της Πρωτομαγιάς να ανάψουν το καντηλάκι στον τάφο του δικού τους ανθρώπου και έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι ο τάφος βεβηλωθεί και στο ίδιο σημείο είχε θαφτεί πρόσφατα άλλος νεκρός.

Τα μάρμαρα του μνημείου ήταν σπασμένα και πεταμένα, όπως επίσης τα καντηλάκια και μια οστεοθήκη που υπήρχε στον τάφο.

Όπως είπαν οι συγγενείς στην αστυνομία, μάταια προσπάθησαν να βγάλουν άκρη πως έγινε αυτό, χωρίς να έχουν καμιά ενημέρωση και αφού υπήρχαν άλλοι κενοί τάφοι στο νεκροταφείο.

Όσο κι αν προσπάθησαν να πάρουν κάποιες απαντήσεις από τους υπεύθυνους αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι αναγκάστηκαν να φωνάξουν την αστυνομία και να καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπεύθυνου για βανδαλισμό και βεβήλωση νεκρού.

«Είναι εξοργισμένοι γιατί εκτός από τον βανδαλισμό που υπέστη ο τάφος, δεν γνωρίζουν τι απέγιναν τα οστά του δικού τους ανθρώπου που ήταν θαμμένος εκεί. Όλοι δηλώνουν αναρμόδιοι και κανείς δεν ξέρει τι έγινε και πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο...», έλεγε ένας από τους κατοίκους της Γλύφας στο LamiaReport.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συγγενείς του νεκρού που ενταφιάστηκε στον ίδιο τάφο πρόσφατα, υποστηρίζουν ότι το γραφείο τελετών λειτούργησε καθ' υπόδειξη του επιτρόπου της εκκλησίας και ότι δεν φέρουν καμμία ευθύνη για το οποιοδήποτε λάθος μπορεί να έγινε.

Από την πλευρά τους τόσο ο Επίτροπος, όσο και ο Ιερέας της Εκκλησίας δήλωσαν στο LamiaReport ότι δεν είχαν καμμία ανάμειξη και δεν γνωρίζουν κάτι για το συγκεκριμένο γεγονός.

Το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση