Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απίστευτο: Του έραψαν το χέρι και άφησαν μέσα τα γυαλιά!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 18:16 Απίστευτο: Του έραψαν το χέρι και άφησαν μέσα τα γυαλιά!

22χρονος σερβιτόρος είχε κοπεί από σπασμένο ποτήρι και έκανε το λάθος να εμπιστευθεί το τραύμα του σε λάθος άνθρωπο.

Ένα μικροατύχημα μετατράπηκε σε περιπέτεια υγείας για έναν 22χρονο από το Βόλο, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και τρεις μήνες.

Απροσεξία ή αμέλεια νεαρού γιατρού του Νοσοκομείου Βόλου στο τμήμα έκτακτων περιστατικών το βράδυ των Χριστουγέννων – όπως προκύπτει από τα ίδια τα γεγονότα – οδήγησε τον νεαρό το πρωί στο χειρουργικό κρεβάτι ιδιωτικού ιατρείου.

Ο 22χρονος τη νύχτα των Χριστουγέννων έσπασε ένα γυάλινο ποτήρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στην εξωτερική πλευρά του δεξιού του χεριού. Αιμορραγούσε και έτσι μετέβη στο τμήμα επειγόντων του Νοσοκομείου Βόλου για τις πρώτες βοήθειες.

Ο νεαρός γιατρός, ο οποίος εφημέρευε εκείνο το βράδυ, αφού περιποιήθηκε το τραυματισμένο χέρι του νεαρού, του έκανε ράμματα, του έδωσε αντιβίωση και βασικές οδηγίες και του επέτρεψε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Οι μέρες περνούσαν, το τραύμα «έδενε», όμως ο 22χρονος υπέφερε από πόνους ίδιας έντασης. Με τον καιρό το χέρι του πρήστηκε και δεν μπορούσε να συνεχίσει την εργασία του. Σημειώνεται ότι ο 22χρονος εργαζόταν ως σερβιτόρος.

Όπως ανέφερε ο ίδιος δεν διαπίστωνε καμία βελτίωση, το αντίθετο. Αρχισε να ανησυχεί και την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκε ιδιώτη χειρούργο ορθοπεδικό.

Η αξονική ακτινογραφία που έκανε έδειξε το πρόβλημα: Ένα κομμάτι από γυαλί – 2,5 περίπου εκατοστών- είχε μείνει μέσα στο δέρμα του κάτω από τα ράμματα του τραύματος… Καθώς και άλλα μικρότερα υπολείμματα από εκείνο το σπασμένο ποτήρι των Χριστουγέννων.

Η αξονική ακτινογραφία όπου φαίνεται το κομμάτι γυαλιού στο αριστερό τμήμα της παλάμης

Ο γιατρός στο τμήμα επειγόντων του Νοσοκομείου Βόλου έραψε το τραυματισμένο χέρι του νεαρού αφήνοντας όμως μικρά γυαλιά.

Το πρωί σε ιδιωτική κλινική του Βόλου ο νεαρός εγχειρίστηκε και του αφαιρέθηκαν τα γυαλιά.

Το κομμάτι γυαλιού που αφαιρέθηκε από το χέρι του 22χρονου

Φυσικά όλο αυτό το διάστημα δεν εργάστηκε. Όπως ανέφερε ο πατέρας του 22χρονου εδώ και τρεις μήνες ο γιός του έχει υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία. Πρόσθεσε με έμφαση πως «οι γιατροί πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί και το ζητούμενο δεν είναι οι πολίτες να τρέχουν στα δικαστήρια για να αποζημιωθούν».

Πηγή: e-thessalia.gr