Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Στυλίδας: Καθαρίστε τα οικόπεδά σας - Κίνδυνος πυρκαγιάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 19:08 Δήμος Στυλίδας: Καθαρίστε τα οικόπεδά σας - Κίνδυνος πυρκαγιάς

Οικονομική την Τετάρτη 20 Μαρτίου…

Παράκληση προς όλους τους ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται στις Δ.Κ. Στυλίδας, Εχιναίων, Πελασγίας και σε απόσταση 100 μέτρων από τα όριά τους, απευθύνει ο Δήμος Στυλίδας ώστε να μεριμνήσουν για τον καθαρισμό και αποψίλωση των χώρων τους από τα ξερά χόρτα και την απομάκρυνση τυχόν άλλων εγκαταλελειμμένων καυστών ή εκρήξιμων υλικών ή αντικειμένων.

Βάσει νομοθεσίας, η μη συμμόρφωση των υπόχρεων, επισύρει διοικητικές και ποινικές κυρώσεις και οι παραβάτες τιμωρούνται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ποινικού Κώδικα.

«Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Στυλίδας,  προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και την ενημέρωση ιδιοκτητών, νομέων και επικαρπωτών των οικοπεδικών και ακάλυπτων χώρων, ώστε να προβούν έγκαιρα στην αποψίλωση της έντονης βλάστησης, στον καθαρισμό τους από ξερά χόρτα και εύφλεκτα υλικά, ώστε να αποσοβηθεί κάθε κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς, καθώς και από μπάζα και απορρίμματα που προκαλούν εστίες μόλυνσης. Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος είναι υπόθεση και ευθύνη όλων μας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Οικονομική

Συνεδριάζει την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 στη 1:15’ το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Στυλίδας.

Τα θέματα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων είναι τέσσερα (4) όπως παρακάτω:

Θέμα 1: 2η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2019

Θέμα 2: Έκδοση Χ.Ε.Π. - Ορισμός υπολόγου

Θέμα 3: Έγκριση ή μη του 3ου πρακτικού διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού  διαγωνισμού Αποσφράγιση Δικαιολογητικών Κατακύρωσης- κατακύρωση αποτελέσματος, για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, ΟΜΑΔΑ Α (εκσκαφέας-φορτωτής με βραχοσφύρα) με συστημικό αριθμό διαγωνισμού 55650

Θέμα 4: Έγκριση ή μη του 3ου πρακτικού διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού  διαγωνισμού Αποσφράγιση Δικαιολογητικών Κατακύρωσης- κατακύρωση αποτελέσματος, για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, ΟΜΑΔΑ Β (αυτοκινούμενο αναρροφητικό σάρωθρο) με συστημικό αριθμό διαγωνισμού 55665