Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 07:19 Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δυο από τους τραυματίες είναι σοβαρά - «Κάτι πρέπει να γίνει σε αυτό το σημείο. Χάνονται συνέχεια ανθρώπινες ζωές...», λέει ένας από τους διερχόμενους οδηγούς στο LamiaReport.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 2:00' το μεσημέρι της Πέμπτης (21/3), κοντά στον κόμβο της Ξηριώτισσας, στο ύψος του "Ριζάκου", όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκαν ένα κόκκινο βαν με ένα τζιπ Suzuki Vitara.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες η σύγκρουση των δυο οχημάτων ήταν σφοδρή. Στο κόκκινο βαν επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από τη Λαμία, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά.

Οι πληροφορίες θέλουν τη γυναίκα να είναι σε κρίσιμη κατάσταση, αφού είναι πολυτραυματίας.

Στο τζιπ επέβαινε ένα ζευγάρι με το σκυλάκι του, που πιθανότατα κινούνταν προς Δομοκό. Τόσο ο οδηγός, όσο και η συνοδηγός διακομίστηκαν τραυματισμένοι στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μη σοβαρό τραυματισμό.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες από την Π.Υ. Λαμίας και την 7η ΕΜΑΚ, που απεγκλώβισαν τους τραυματίες, ενώ σταμάτησε να βοηθήσει και ένας γιατρός που περνούσε τυχαία από το σημείο.

Η τροχαία για αρκετή ώρα έκλεισε το δρόμο Λαμίας - Δομοκού, και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, μεχρι να απεγκλωβιστούν οι τραυματίες και να καθαριστεί το οδόστρωμα.

Στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει πολλά τροχαία κάποια από αυτά θανατηφόρα, γιατί πολλοί οδηγοί βγαίνουν από τα καταστήματα που υπάρχουν εκεί και επιχειρούν αναστροφή, αφού παρά το ότι είναι εθνική οδός δεν υπάρχει διάζωμα. «Κάτι πρέπει να γίνει σε αυτό το σημείο. Χάνονται συνέχεια ανθρώπινες ζωές...», λέει ένας από τους διερχόμενους οδηγούς στο LamiaReport.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από το σοβαρό τροχαίο....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση