Δύο θέσεις πλοηγών για τα λιμάνια της Ανατολικής Φθιώτιδας και του Βόλου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 22:29 Δύο θέσεις πλοηγών για τα λιμάνια της Ανατολικής Φθιώτιδας και του Βόλου

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, που είναι υπεύθυνο και για τους λιμένες της Φθιώτιδας, ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (08) μήνες,  δύο (02) έκτακτους Πλοηγούς.

Ειδικότερα έναν (01) Πλοηγό για την εξυπηρέτηση του λιμένα Βόλου (των λιμενικών εγκαταστάσεων: Βόλου, εργοστασίου <<ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ>>(LAFARGE) στον όρμο Αγριάς Μαγνησίας, εργοστασίου βιομηχανίας χάλυβα <<SOVEL A.E.>> (θυγατρική ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ) και εργοστασίου <<ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ>> στον όρμο Τσιγγέλι Αλμυρού Μαγνησίας και όρμο Αμαλιάπολης Αλμυρού και έναν (01) Πλοηγό για την εξυπηρέτηση των λιμένων Στυλίδας και  Αχλαδίου  Φθιώτιδας.

Όσον αφορά  το δικαίωμα συμμετοχής καθώς και τα τυπικά προσόντα που  πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι αναφέρονται αναλυτικά στην προκήρυξη,  η οποία   έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο .

Η κατάθεση των δικαιολογητικών και αιτήσεων θα πραγματοποιείται στο γραφείο Πλοηγικού Σταθμού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου (Κεντρική Προβλήτα Λιμένα Βόλου – 1ος όροφος Γρ. Ναυτολογίας) καθημερινά εργάσιμες μέρες και ώρες από 20-03-2019  έως και 03-04-2019.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να απευθύνεστε στο Κ.Λ/Χ Βόλου στα τηλέφωνα  2421353819-2421353830-2421353800.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com