Στις Θερμοπύλες «καθαρίζει» πάλι ο Σύλλογος «Τραχίνα»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 10:24 Στις Θερμοπύλες «καθαρίζει» πάλι ο Σύλλογος «Τραχίνα»

Στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης Let’s Do It Greece 2019.

Δεν περιμένει τον Απρίλιο ο Σύλλογος  δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα», για να καθαρίσει το ιστορικό χώρο  στις Θερμοπύλες, τον οποίο και έχουν «υιοθετήσει», όμως στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής καμπάνιας εθελοντικού καθαρισμού Let’s Do It Greece, προχωρούν ένα βήμα παραπάνω.

Απευθύνουν κάλεσμα στο ετήσιο ραντεβού τους στο Μνημείο του Λεωνίδα τη Δευτέρα, 1η Απριλίου,  για περισσότερο κόσμο με μοναδικό σκοπό, τη διάδοση της συνεργασίας και του εθελοντισμού.

Το κάλεσμα, απευθύνεται σε όλους τους φίλους του συλλόγου, σε συλλόγους η ομάδες πολιτών που θέλουν να βοηθήσουν στη διάδοση του εθελοντισμού, για κοινή εξόρμηση, επικοινωνώντας , στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , η στο τηλέφωνο, 6937378138, έτσι ώστε ο συντονισμός, να γίνει από κοινού.

«Ραντεβού λοιπόν, τη Δευτέρα, 1η Απριλίου  και ώρα 15:30, το απόγευμα, στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (μπροστά στο αεροπλάνο) για να πάμε όλοι μαζί».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση