Λαμία: Τροχαίο με αγριογούρουνο μέσα στην πόλη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 17:36 Λαμία: Τροχαίο με αγριογούρουνο μέσα στην πόλη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μεταμεσονύχτια περιπέτεια με τραυματισμένο αγριογούρουνο, που χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, μέσα στην πόλη.

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Λεωφόρο Καλυβίων, στο ύψος του στρατοπέδου (ΚΕΥΠ).

Σύμφωνα με μαρτυρίες το αγριογούρουνο χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε.

Το άτυχο ζώο, που ήταν τραυματισμένο, κινούταν μέσα στο δρόμο αλλά δεν μπορούσε να φύγει, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για νέο ατύχημα.

Κάποιοι οδηγοί σταμάτησαν και προσπάθησαν να το βγάλουν στην άκρη του δρόμου, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσαν την Τροχαία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρξαν και κάποιοι που προσπάθησαν να το φορτώσουν στο αυτοκίνητό τους, αλλά το ζώο ήταν τόσο αγριεμένο που τελικά δεν τα κατάφεραν. Ο ένας από αυτούς μάλιστα έφυγε από το σημείο με σκισμένη μπλούζα και στάθηκε τυχερός αφού δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό από το αγριογούρουνο.

Τελικά κατάφεραν να το δέσουν με σχοινί σε ένα δέντρο, που ήταν στην άκρη του δρόμου, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Η Τροχαία ενημέρωσε το Φιλοζωικό και αναζητήθηκε κτηνίατρος για να εκτιμήσει την κατάσταση του τραυματισμένου ζώου, που φορτώθηκε στην καρότσα ενός αγροτικού για τη μεταφορά του.

Δείτε το βίντεο:

Τα τροχαία στη Φθιώτιδα με αγριογούρουνα είναι σύνηθες φαινόμενο, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχε συμβεί μέσα στην πόλη της Λαμίας. Όπως λένε η περιοχή του Προφήτη Ηλία είναι γεμάτη από αγριογούρουνα τα οποία είναι φυσικό να κατεβαίνουν και πιο χαμηλά, κυρίως τις νυχτερινές και πρωινές ώρες.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, όχι μόνος στους περιφερειακούς δρόμους της πόλης, αλλά και μέσα στον αστικό ιστό, αφού ο πληθυσμός των αγριογούρουνων έχει πολλαπλασιαστεί και ο κίνδυνος ατυχήματος είναι πλέον αυξημένος.

Δείτε φωτογραφίες....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση