Καλό ταξίδι Βασίλη...

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 11:40 Καλό ταξίδι Βασίλη...

«Έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων ο Λαμιώτης Βασίλης Χατζής - Αύριο το μεσημέρι η κηδεία του.

Ένα από τα καλά παιδιά της Λαμίας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών την Κυριακή (31/3/19) μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Ανήσυχο πνεύμα από μικρός μπήκε στον κόσμο των επιχειρήσεων, αφού σε νεαρή ηλικία υπήρξε ένας από τους συνιδιοκτήτες της θρυλικής ντίσκο «Αquarius», που την δεκαετία του '80 έγραψε ιστορία στη Λαμία.

Στη επιχειρηματική του διαδρομή ακολούθησαν και άλλα καταστήματα στο χώρο της διασκέδασης και της εστίασης με τελευταίο το καφέ ουζερί "η δραχμή", που διατηρούσε μέχρι τώρα στον πεζόδρομο της οδού Καραϊσκάκη, στο κέντρο της Λαμίας.

(Στην επόμενη φωτογραφία σε νεαρή ηλικία με τους κολλητούς του, Γιώργο Κόκκοτα και Θανάση Παπαϊωάννου)

Στο παρελθόν είχε κατάστημα "pet shop" επί της οδού Θερμοπυλών, ενώ για αρκετά χρόνια εργάστηκε ως διαφημιστής στο εμπορικό τμήμα του καναλιού Star Κεντρικής Ελλάδας.

Εκτός από τη Λαμία αγαπούσε πολύ και τις Ράχες όπου επίσης κατά καιρούς είχε δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά. Όμως κυρίως για το Βασίλη οι Ράχες ήταν το ησυχαστήριό του, όπου ηρεμούσε αγναντεύοντας τη θάλασσα, που επίσης λάτρευε.

Ο Βασίλης αφήνει πίσω του δυο παιδιά, το Νίκο και τη Φαίη, ενώ η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα στις 2:00' το μεσημέρι στην Ξηριώτισσα Λαμίας.

Θερμά συλληπτήρια από το LamiaReport στους δικούς του.

Βασίλη καλό σου ταξίδι, θα σε θυμόμαστε πάντα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση