Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Ανισόπεδους Κόμβους Οινοφύτων και Οινόης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 11:14 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Ανισόπεδους Κόμβους Οινοφύτων και Οινόης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στους Ανισόπεδους Κόμβους (Α/Κ) Οινοφύτων και Οινόης, λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών το παράπλευρο αυτών οδικό δίκτυο. 

Ειδικότερα, από την Τρίτη 2 Απριλίου στις 18:00 έως την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 07:00 θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες στη συμβολή του αριστερού παράπλευρου (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία) με την κάθετη οδό του Α/Κ Οινοφύτων. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα ισχύσει εκ περιτροπής διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του αριστερού παράπλευρου (εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας με τη χρήση σημαιοφόρων) με παράλληλο αποκλεισμό  της  κάθετης Οδού και της κάτω Διάβασης του Α/Κ Οινοφύτων. Η κίνηση των οχημάτων στο παράπλευρο δίκτυο, θα πραγματοποιείται με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων από τις πλησιέστερες εναλλακτικές κάτω διαβάσεις στο 59,8ο 54,5ο χλμ.

Τέλος, την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 18:00 έως την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 07:00 θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες στην κάθετη οδό - κάτω Διάβαση του Α/Κ Οινόης (62,9ο χλμ.). Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα σημειωθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην κάθετη οδό - κάτω διάβαση του κόμβου Οινόης, με την κίνηση των οχημάτων στο παράπλευρο δίκτυο να πραγματοποιείται με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων από τις πλησιέστερες εναλλακτικές κάτω διαβάσεις στο 61,7ο και 65,3ο χλμ.

Σημειώνεται πως τα οχήματα που θα κινούνται επί του κυρίως άξονα δε θα επηρεαστούν από τις εν λόγω ρυθμίσεις.  

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση