Εφτά θέσεις επιστημονικού προσωπικού στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 16:20 Εφτά θέσεις επιστημονικού προσωπικού στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς

Σε Φθιώτιδα και Εύβοια…

Τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με συνολικά επτά (7) άτομα εξειδικευμένων επιστημονικών ειδικοτήτων, ανακοίνωσε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των Παραρτημάτων του.

Οι θέσεις αφορούν:

Δύο (2) άτομα ειδικότητας ΠΕ Ιατρών Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας, ένα (1) στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδας (πρώην Θ.Χ.Π. Φθιώτιδας στο Δομοκό) και ένα (1) στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Εύβοιας (πρώην Θ.Χ.Π. Ευβοίας στο Βαθύ Αυλίδας) με σκοπό την παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε Άτομα με Αναπηρία.

Δύο (2) άτομα ειδικότητας ΠΕ Ιατρών – Ψυχιάτρων, ένα (1) στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδας (πρώην Θ.Χ.Π. Φθιώτιδας στο Δομοκό) και ένα (1) στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Εύβοιας (πρώην Θ.Χ.Π. Ευβοίας στο Βαθύ Αυλίδας) για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε Άτομα με Αναπηρία.

Ένα (1) άτομο ειδικότητας ΠΕ Ιατρών – Παιδοψυχίατρων στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας (πρώην Ορφανοτροφείο Αρρένων) για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών στο πλαίσιο της υλοποίησης δράσεων κοινωνικής φροντίδας προς παιδιά και άλλων δράσεων εναλλακτικής παιδικής προστασίας.

Ένα (1) άτομο ειδικότητας ΠΕ Παιδαγωγού Ειδικής Αγωγής στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας (πρώην Ορφανοτροφείο Αρρένων), το οποίο θα προσφέρει υπηρεσίες ειδικής μαθησιακής υποστήριξης προς παιδιά που έχουν ανάγκη.

Και ένα (1) άτομο ειδικότητας ΤΕ Εργοθεραπευτή ιδίως για το Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδας (πρώην Θ.Χ.Π. Φθιώτιδας στο Δομοκό) που θα υλοποιήσει προγράμματα απασχόλησης των ωφελουμένων, ανάπτυξης των ικανοτήτων προεπαγγελματικού προσανατολισμού και δημιουργικής δραστηριότητας, βελτίωσης των φυσικών τους λειτουργιών και ενίσχυσης των ευρύτερων δεξιοτήτων τους.

Διάρκεια σύμβασης έως 12 μήνες.

Ως περίοδος υποβολής αιτήσεων ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 02-04-2019 έως και την Πέμπτη 11-04-2019.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας,

Σμύρνης 25, ΤΚ. 35132 Λαμία

απευθύνοντάς την στη Δ/νση Διοικητικής Υποστήριξης υπόψιν κας Παρ. Μελέτη (τηλ. επικοινωνίας: 22313 51114) ή κας Κοτρώνη (τηλ. Επικοινωνίας 22313 51110).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση