Συγκλονίζει η μητέρα του 5χρονου που κάηκε από φωτιά στο σπίτι του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 08:20 Συγκλονίζει η μητέρα του 5χρονου που κάηκε από φωτιά στο σπίτι του

«Δεν είχα ευρώ στην τσέπη. Ο κόσμος βοήθησε να σταθώ ξανά στα πόδια μου…»

Tον Νοέμβριο του 2017 η πόλη της Λάρισας συγκλονίστηκε από ένα τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα στο κέντρο, στην οδό Μανδηλαρά, όταν ένα σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες από αναμμένο κερί που χρησιμοποιούσε η οικογένεια για να έχει λίγο φως, αφού το ρεύμα ήταν κομμένο. Θύμα ένα τετράχρονο τότε παιδί, ο μικρός Στέφανος, που νοσηλεύτηκε καιρό με εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του σώματος και του κεφαλιού του.

Σήμερα, ο 5 ετών πια Στέφανος έχει επιστρέψει σπίτι του. Το μεσημέρι της Τετάρτης, η μητέρα του βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου» και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το πώς η ζωή της και η καθημερινότητα του γιου της άρχισε να… ανθίζει. Πώς έκανε ένα restart στη ζωή της, εξαιτίας της στήριξης και της βοήθειας του απλού κόσμου. «Δουλεύω ως καθαριστήρια στο νοσοκομείο. Τελείωσε τον Σεπτέμβριο και ενώ είχα δυνατότητα να ανανεωθεί, αλλά έχω πρόβλημα όμως με το παιδί γιατί δεν κάθεται με κανέναν. Ακόμα και όταν κλείνω την πόρτα να πάρω να τινάξω το χαλάκι της εξώπορτας, το παιδί κλαίει γιατί νομίζει ότι φεύγω…».

«Δεν είχα ευρώ στην τσέπη. Ο κόσμος βοήθησε να σταθώ ξανά στα πόδια μου… Το παιδί ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Όταν αφέθηκε ελεύθερη και πήγα να το δω τον βρήκα σε χάλια κατάσταση. Έβλεπα το κρανίο του, χωρίς δέρμα. Ήταν πρησμένο πολύ, σαν αν το είχα φουσκώσει με τρόμπα. Το μόνο που έβλεπα ήταν τα μάτια του…», περιέγραψε στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια.

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση