Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όταν ο Αναγνωστάκης συνάντησε τον Σπανό…

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 23:08 Όταν ο Αναγνωστάκης συνάντησε τον Σπανό…

2η μέρα επισκέψεων – συναντήσεων στη Χαλκίδα, του επικεφαλής του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής».

Συνέχισε την Παρασκευή 5 Απριλίου το οδοιπορικό του στην πόλη της Χαλκίδας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του «Στερεά... Υπεροχής!».

Πρώτη επίσκεψη της ημέρας, στο μέγαρο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανό καθώς και με τους υπαλλήλους όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού και οι υποψήφιοι επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Χαλκίδας, όπου συναντήθηκαν με το Δήμαρχο κ. Παγώνη και τους συνεργάτες του.

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης δεν παρέλειψε να επισκεφθεί τους υπαλλήλους με τους οποίους είχε συνεργαστεί κατά το παρελθόν ως Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Το οδοιπορικό συμπεριλάμβανε και την υπηρεσία Πρόνοιας, όπου η Διευθύντρια κ. Βλάσση και οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν σχετικά με τη λειτουργία και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Τέλος ο υποψήφιος περιφερειάρχης είχε μια εποικοδομητική συνάντηση με το Δ.Σ. του ΕΒΕ σχετικά με την αναγκαία και απαραίτητη συνέργεια που απαιτείται, έτσι ώστε από κοινού να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα ζητήματα των εμποροεπαγγελματιών, της απασχόλησης και τελικά της ισόρροπης οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης.