Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προφυλακίστηκε 35χρονος Λαμιώτης για διακίνηση ηρωίνης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 09:15 Προφυλακίστηκε 35χρονος Λαμιώτης για διακίνηση ηρωίνης

Ταυτοποιήθηκαν τέσσερα ακόμη άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες - Κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.

Ο 35χρονος από τη Λαμία συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας όταν αποβιβάστηκε από το τρένο στο ΣΣ Λεινακλαδίου ερχόμενος από Αθήνα. Στον έλεγχο που το έγινε βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε αυτοσχέδιο τσιμπούκι, μικροποσότητα ναρκωτικών που έμοιαζε με τη γνωστή ναρκωτική ουσία «σίσα».

Στην έρευνα που ακολούθησε και με τα στοιχεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του 35χρονου για διακίνηση ηρωίνης στην πιάτσα της Λαμίας και σε άλλες περιοχές της Φθιώτιδας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο 35χρονος Λαμιώτης οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης, όπου Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται τέσσερα ακόμη άτομα, δυο άντρες ηλικίας 32 και 46 ετών, καθώς και δύο γυναίκες, ηλικίας 59 και 26 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται επίσης για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 35χρονος, από κοινού με τους συνεργούς του, τουλάχιστον από τις αρχή του χρόνου, δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην διακίνηση ηρωίνης, σε διάφορους χρήστες περιοχών της Φθιώτιδας.

Για το σκοπό αυτό, ο 35χρονος μετέβαινε σε περιοχές της Αττικής, όπου αφού προμηθευόταν ποσότητες ηρωίνης, επέστρεφε στην πόλη της Λαμίας και μαζί με τους συνεργούς του, αρχικά απέκρυπτε και στη συνέχεια τις έσπρωχνε στις πιάτσες των ναρκομανών.