Στο πλευρό του Γιώργου Χαντζή ο Πάνος Κοντογεώργος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 09:07 Στο πλευρό του Γιώργου Χαντζή ο Πάνος Κοντογεώργος

Έδωσαν τα χέρια για το αύριο του Δήμου Μακρακώμης…

«Μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες κάνουμε πράξη τις επιταγές των καιρών και ενώνουμε τις δυνάμεις προς όφελος του Δήμου και των συμπολιτών μας…», με αυτή τη φράση ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Μακρακώμης και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δημοτική Κίνηση», Πάνος Κοντογεώργος, προλογίζει τη σύμπραξή του με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής» του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Χαντζή.

Διαβάστε τι αναφέρει στη συνέχεια ο κ. Κοντογεώργος για τη στήριξη της υποψηφιότητας Χαντζή :

Η «Νέα Δημοτική Δύναμη» συστήθηκε στους πολίτες του Δήμου Μακρακώμης εδώ και δυο χρόνια . Μαζί με τους συνεργάτες μου δημιουργήσαμε ένα συνδυασμό με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των συμπολιτών μας. Με μοναδικό σκοπό μας την αγάπη για τον τόπο μας και την ανιδιοτελή πρόθεσή μας για προσφορά.

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των καιρών και τις επιταγές του νέου θεσμικού πλαισίου της Αυτοδιοίκησης επικαλεστήκαμε τη συνεργασία με όλες τις  δυνάμεις του τόπου μας. Η σύνθεση και αξιοποίηση ικανοτήτων και δεξιοτήτων ανθρώπων με όραμα για το αύριο είναι απαραίτητη για να ανταποκριθούμε στα κελεύσματα του μέλλοντος.

Γνωρίζετε όλοι ότι η ενασχόληση μου με τα κοινά του Δήμου μας μετράει χρόνια. Με έχετε τιμήσει με την εμπιστοσύνη σας και μου έχετε αναθέσει την εκπροσώπησή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο από διάφορες θέσεις. Γνωρίζετε ότι στόχος μου δεν είναι οι καρέκλες και η στείρα πολιτική αντιπαράθεση. Έχω αποδείξει ότι εργάζομαι και είμαι πρώτος στη μάχη κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη, ανεξάρτητα από θέσεις και αξιώματα.

Η πρόθεση συμμετοχής μου στη Διοίκηση του Δήμου δεν πορευόταν ποτέ ούτε και τώρα από μικροπολιτικά συμφέροντα και προσωπικές φιλοδοξίες. Γέννημα θρέμμα του Δήμου Μακρακώμης, ένας από εσάς, τίθεμαι στην κρίση σας με μοναδικό στόχο να συνεισφέρω στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, στην αναβάθμιση της καθημερινότητάς μας, στην επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων που μας ταλαιπωρούν καθημερινά.

Σήμερα λοιπόν απευθύνομαι και πάλι σε όλους εσάς, όλους τους συμπολίτες μου, για να σας ανακοινώσω τη σύμπραξη του συνδυασμού μας «Νέα Δημοτική Δύναμη» με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής» και επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Χαντζή.

Θεωρούμε ότι η ένωση των δυνάμεών μας θα ενισχύσει το Δήμο μας, θα προσφέρει το νέο βηματισμό που απαιτεί η εποχή στην αποτελεσματική διαχείριση, τη χρηστή διοίκηση, την ιεράρχηση προτεραιοτήτων και την ουσιαστική αξιοποίηση των επερχόμενων ευκαιριών. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με ένα συνδυασμό, ο οποίος πρεσβεύει τις ίδιες αξίες, έχουμε κοινή αφετηρία, κοινές ηθικές αρχές και κοινό όραμα για το αύριο του Δήμου Μακρακώμης.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμπαραταχθούν στο πλευρό μας και όλοι μαζί να πορευτούμε στην κοινή μας πορεία με σημαία μας το κοινό συμφέρον, το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου.

 Κανείς δεν περισσεύει.

6/4/2019

Για το Συνδυασμό

«ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ »
Πάνος Κοντογεώργος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση