Καλό ταξίδι Άρη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 09:07 Καλό ταξίδι Άρη

«Έφυγε» ξαφνικά για το μεγάλο ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων, ο γνωστός Λαμιώτης Αριστείδης (Άρης) Δανιήλ, συνταξιούχος υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών.

Υπήρξε υπάλληλος στην Περιφέρεια Στερεάς στο Τμήμα των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και με αυτή του την ιδιότητα είχε βοηθήσει πολλούς επαγγελματίες να αξιοποιήσουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η καταγωγή του ήταν από την Καλοσκοπή (Κουκουβίστα) γιος του Ασημάκη Δανιήλ και της Μαρίας Καλιπολίτη από την Άμφισσα, γεννήθηκε και μεγάλωσε όμως στη Λαμία όπου είναι οι περισσότεροι φίλοι του, που δεν τον ξέχασαν ούτε όταν έφυγε για την Αθήνα και το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

Παντρεύτηκε δύο φορές και απέκτησε τέσσερα παιδιά.

Από τον πρώτο του γάμο με την Ελένη Δασκαλάκη (η οποία απεβίωσε το 2015) απέκτησε δύο γιους. Τον πολύ γνωστό μας Ασημάκη (Μάκη) που είναι στο τεχνικό τμήμα και το συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας και τον Γιώργο, τον οποίο έχασε σε ηλικία 16 ετών το 1996 σε τροχαίο με μηχανάκι.

Από το δεύτερο του γάμο με την Λίτσα Ζερβουδάκη απέκτησε τον Φώτη και τη Μάρω.

Άνθρωπος δραστήριος και με άποψη, ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Ένα βαρύ εγκεφαλικό πριν καλά καλά συμπληρώσει τα 65 του χρόνια έμελλε να του κόψει το νήμα της ζωής. Πάλεψε τις τελευταίες ημέρες στο Νοσοκομείο Γεννηματά όπου νοσηλεύτηκε χωρίς τελικά να τα καταφέρει, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία έμελλε εκτός από εγγόνι να χάσει και τον γιο της.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη (9/4) στις 12:00’ το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Λαμία. Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Καλοσκοπής την ίδια μέρα στις 14:30’ στο μνήμα του πατέρα του όπως το επιθυμούσε ο ίδιος.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και εύχεται να ‘ναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Καλό ταξίδι Άρη!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση