Σαρακιώτης: Στην Κύπρο για εργασίες της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 08:17 Σαρακιώτης: Στην Κύπρο για εργασίες της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας

Στην Κύπρο βρέθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης το διάστημα μεταξύ 2-4 Απριλίου, ως μέλος της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.).

Ο Βουλευτής συμμετείχε στη συνεδρίαση της Διεθνούς Γραμματείας, των Προέδρων και των Εισηγητών των Επιτροπών της Δ.Σ.Ο. και είχε την ευκαιρία να παραθέσει τις απόψεις του αναφορικά με το έργο του οργανισμού και τις δράσεις, τις οποίες έχει αναλάβει για τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των κοινοβουλίων και των λαών των κρατών-μελών του.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Μεγαλόνησο, με την ιδιότητα του μέλους της αντιπροσωπείας της Δ.Σ.Ο., ο κ. Σαρακιώτης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρη Συλλούρη, τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη, καθώς και τον Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιάνης και Πάσης Κύπρου κ. Χρυσόστομο Β΄.

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας, αφού ευχαρίστησε όλους για τη φιλοξενία και τον ειλικρινή διάλογο, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η Ορθοδοξία θα συνεχίζει να αποτελεί το φωτεινό φάρο για τη συμπόρευση Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων, με κοινό ορίζοντα ένα μέλλον συνεργασίας και αδελφοσύνης».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση