Εκπαίδευση και Πανεπιστήμιο στις συναντήσεις του Νίκου Σταυρογιάννη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 17:30 Εκπαίδευση και Πανεπιστήμιο στις συναντήσεις του Νίκου Σταυρογιάννη

Ο ευαίσθητος χώρος της εκπαίδευσης ήταν στο πρόγραμμα των επισκέψεων του υποψήφιου Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη και των συνεργατών του στην «Πρόταση Ευθύνης».

Το πρωί της Πέμπτης 11 Απριλίου ο κ. Σταυρογιάννης επισκέφθηκε τη νέα Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, Ελένη Μπενιάτα. Οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν την άριστη συνεργασία τους και τη διάθεση να συνεχίσουν να συνεργάζονται με γνώμονα το καλό των παιδιών μας.

Παρών στη συνάντηση ο Αναπληρωτής Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων του νομού, Κωνσταντίνος Δημητρακάκης, καθώς και υποψήφιοι του συνδυασμού «Πρόταση Ευθύνης» που έχουν την ιδιότητα του εκπαιδευτικού.

Δείτε τι είπαν στην κάμερα του LamiaReport:

Αργότερα ο κ. Σταυρογιάννης και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν τη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου είχαν μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Κοσμήτορα Παντελή Μπάγκο και τους Προέδρους των δύο Τμημάτων. Άλλωστε ο Δήμος έχει εκφράσει τη διάθεση να λειτουργήσει πάρκο καινοτομίας στην περιοχή της ΠΕΛ, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο, αλλά και να παραχωρηθούν δημοτικοί χώροι σε αυτό.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις των κκ Σταυρογιάννη και Μπάγκου:

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης και το Πανεπιστήμιο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση