Εκτύπωση αυτής της σελίδας

50χρονος ασελγούσε σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 08:19 50χρονος ασελγούσε σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών

Μπροστά σε μια νέα περίπτωση φερόμενης ασέλγειας, από 50χρονο άνδρα σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, βρίσκεται η Εισαγγελία Βόλου, μετά από μηνυτήρια αναφορά της μητέρας τους κατά συγγενικού της προσώπου, ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις στα δύο αγόρια της ηλικίας περίπου 13 και 10 ετών, μέσα στο σπίτι της οικογένειας, στην πόλη του Βόλου!

Η Εισαγγελία έκανε προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστώσει κατά πόσο ευσταθούν οι καταγγελίες και με την ολοκλήρωση της, άσκησε δίωξη κατά του 50χρονου περίπου άνδρα για αποπλάνηση ανηλίκων κατά συρροή, και κατάχρηση ανηλίκων προσώπων σε ασέλγεια από πρόσωπο που συνοικεί με τα θύματα, και τα δύο σε βαθμό κακουργήματος.

Η δικογραφία ανατέθηκε στον ανακριτή Βόλου πριν λίγες ημέρες, ο οποίος θα διεξάγει την κύρια ανάκριση καλώντας σε απολογία τον φερόμενο ως δράστη. Μετά το πέρας της απολογίας του, θα κριθεί εάν θα προφυλακιστεί, ή θα αφεθεί ελεύθερος με ή χωρίς όρους, μέχρι τη δίκη του σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Οι φερόμενες πράξεις από τον 50χρονο τελέστηκαν μέσα στο 2018, με τα παιδιά να αναφέρουν στη μητέρα τους πως ο συγγενής τους, τα ξεγύμνωνε, τα θώπευε σε επίμαχα σημεία του σώματος τους, και γενικά προέβαινε σε ασελγείς ενέργειες εις βάρος τους, την ώρα που θα έπρεπε να τα προσέχει…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι γονείς είχαν οικονομικά προβλήματα και εργάζονταν αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα να αναθέσουν στον 50χρονο, που είναι συγγενής τους και του είχαν εμπιστοσύνη, να προσέχει τα παιδιά όταν αυτοί έλειπαν, αλλά σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο ίδιος είχε άλλο σκοπό…