Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Προσοχή εμπόδια αλλά είναι για καλό!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 08:21 Λαμία: Προσοχή εμπόδια αλλά είναι για καλό!

Σαν… μανιτάρια «φύτρωσαν» στη Λαμία τις τελευταίες ημέρες κώνοι και πορτοκαλί δίχτυα ασφαλείας, σε όλο το μήκος της κεντρικής αρτηρίας που ενώνει την πλατεία Ελευθερίας με τα Γαλανέικα.

Πρόκειται για εργολαβία του Δήμου που σκοπό έχει την αποκατάσταση των φρεατίων που έχουν υποχωρήσει και προκαλούν σαμαράκια, με κάποια μάλιστα από αυτά να έχουν μετατραπεί σε πραγματικές παγίδες για τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Η εργολαβία, πρέπει να παραδώσει τα σημεία σε πλήρη συμφωνία με την υπόλοιπη άσφαλτο, ωστόσο είναι γεγονός ότι έχει μετατρέψει την πιο πολυσύχναστη οδική αρτηρία σε πίστα γιγαντιαίου σλάλομ με τα οχήματα – μικρά και μεγάλα – να επιδίδονται σε ζιγκ ζαγκ δεξιοτεχνίας!

Συστήνεται στους οδηγούς καταρχήν ψυχραιμία, υπομονή και οπωσδήποτε προσοχή, καθώς το έργο θα τελειώσει σύντομα σε σχέση με τη σημασία του. Από την άλλη τα συνεργεία της εργολαβίας θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά στη σήμανση και να λαμβάνουν υπόψη τα σημεία που διασταυρώνονται με άλλους οδούς. Σε αυτές τις περιπτώσεις ίσως είναι προτιμότερο να κλείσουν για μερικές ώρες την οδό από τον να επαφίενται στην οδηγική ικανότητα των οδηγών, ότι τελικά θα κατορθώσουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο χωρίς να γίνει ζημιά...