Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ομάδα του «Προμηθέα» αποχαιρετά τον Τάσο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 08:08 Η ομάδα του «Προμηθέα» αποχαιρετά τον Τάσο

«Καλό ταξίδι συναγωνιστή…».

Βαρύ πένθος από τον αιφνίδιο θάνατο του Πολιτικού Μηχανικού Τάσου Μπίθα, που έφυγε στα 68 του χρόνια από ανακοπή, εν ώρα εργασίας ως υπεύθυνος του έργου διαπλάτυνσης Μπράλου – Τιθορέας.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα οι συνάδελφοι του στην «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΤΕΒΕ» τον αποχαιρετούν και καλούν όσους το επιθυμούν να παραστούν στην κηδεία του:

«Αλησμόνητε Τάσο μας.

Έμεινες πιστός κοντά μας από το 1984.

Έπαιξες τον σοβαρότερο ρόλο στην κατασκευή του Αυτοκινητόδρομου Αθήνας – Λαμίας.

Υποστήριξες τεχνικά την κατασκευή του σταθμού «ΣΕΙΡΙΟΣ».

Αυτά για την εποχή της διαδρομής του Ομίλου ΑΤΕΜΚΕ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΣΕΙΡΙΟΣ.

Στην νέα εποχή της ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ήσουν ο πρώτος Πρόεδρος της εταιρείας μας, παίρνοντας απ’ όλους τους δημόσιους φορείς τα εύσημα για την πλήρη κατάρτιση και διαδικασία συμμετοχής στους διαγωνισμούς.

Τελευταίο από τα πιο σοβαρά επιτεύγματα που είχες τον κεντρικό ρόλο, η κατασκευή του ΚΟΜΒΟΥ ΞΗΡΙΩΤΙΣΣΑΣ, για τον οποίο πήραμε συγχαρητήρια από εχθρούς και φίλους.

Έφυγες ξαφνικά πάνω στο καθήκον. Ωστόσο δεν μπορώ να μου συγχωρήσω ότι δεν ανακάλυψα πως είχες πρόβλημα με την καρδιά σου πάνω από μία δεκαετία.

Θα σε θυμόμαστε πάντα για το φιλότιμο, την ειλικρίνεια, την αγωνιστικότητά σου και προπαντός για την τιμιότητα που σε διέκρινε πάντα.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ.

Θωμάς Γεωργάκης

Υ. Γ.    Για όσους θέλουν να τον αποχαιρετήσουν, η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 13.30 στην εκκλησία της Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Άγιο Στέφανο Αττικής. Σε συνεννόηση με τους δικούς του προτείνεται, σε όποιους θέλουν, αντί για στεφάνια, να στηρίξουν το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ή με ηλεκτρονική κατάθεση (https://www.hamogelo.gr/gr/el/home/ πατάτε στο πεδίο δωρεά δεξιά πάνω στην αρχική σελίδα του site και τους ενημερώνετε στο τηλ. 210 3306140 ), ή με κουμπαρά από το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ που θα τοποθετηθεί απέναντι από την είσοδο της Εκκλησίας, μπροστά από το Φαρμακείο.»