Ξεκίνησαν οι ενημερωτικές ομιλίες στα σχολεία από τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 22:18 Ξεκίνησαν οι ενημερωτικές ομιλίες στα σχολεία από τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας

Το ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Μακρακώμης…

Ξεκίνησε την Τετάρτη 17 Απριλίου η δράση του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας με ενημερωτικές ομιλίες στα σχολεία του νομού σε με θέματα που αφορούν την σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών και των εφήβων.

Η αρχή έγινε από τη Μακρακώμη και από τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Βασίλειο Υφαντή λάβαμε το παρακάτω ευχαριστήριο:

«Μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική  ομιλία για όλους τους μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Μακρακώμης υλοποιήθηκε χθες Τετάρτη 17/4/2019 από τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς. Αντικείμενό της ήταν οι πρώτες βοήθειες και η παιδική παχυσαρκία με ομιλήτρια την Γενική Ιατρό κ. Χαραυγή Nίκη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας κ. Γεωργίου Χρήστος, ο οποίος στο χαιρετισμό που απηύθυνε αναφέρθηκε στους σκοπούς της δράσης και τη στήριξή της από τις Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης του Νομού μας, καθώς  και στη συμμετοχή του Συλλόγου Διδασκόντων  και των μαθητών του Σχολείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Χαραυγή για την παρουσίαση της ομιλίας, συγχαίρουμε τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας γι’ αυτή την πρωτοβουλία και την προσφορά του, διαβεβαιώνοντάς τον πως θα ανταποκριθούμε και σε άλλες θεματικές ενότητες στο μέλλον».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση