Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η προκήρυξη του ΑΣΕΠ 3Κ/2019

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 22:28 Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η προκήρυξη του ΑΣΕΠ 3Κ/2019

Τρεις θέσεις σε Στερεά και Θεσσαλία…

Την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα έξι (76) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.), το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) (Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης), την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Κράτους (Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), την Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων), τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (Υπουργείο Υγείας), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Επιμελητήριο Λακωνίας (Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης) και την Ελληνική Στατιστική Αρχή, ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ αρ. 10.

Στην προκήρυξη υπάρχουν τρεις (3) θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) των νομών Βοιωτίας, Μαγνησίας και Λάρισας.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 8 Μαΐου ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 23 Μαΐου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Την προκήρυξη δείτε την ΕΔΩ.