Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύλλογος Ραχών "Αλόπη": Ανοιχτή πρόσκληση συναντήσεων προς τους Υποψήφιους Δημάρχους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 10:08 Σύλλογος Ραχών "Αλόπη": Ανοιχτή πρόσκληση συναντήσεων προς τους Υποψήφιους Δημάρχους

Διαβάστε την ανοιχτή πρόσκληση για συνάντηση και διάλογο του Διαδραστικού Συλλόγου Ραχών «Αλόπη» προς τους υποψήφιους Δημάρχους:

Στους σκοπούς ίδρυσης του Διαδραστικού Συλλόγου Ραχών «Αλόπη» είναι, μεταξύ άλλων, οι συντονισμένες προσπάθειες για συνολική ανάπτυξη του χωριού μας και η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του.

Στο παραπάνω πλαίσιο, ο Σύλλογός μας, επιδιώκει την αγαστή συνεργασία με την εκάστοτε εκλεγμένη Δημοτική Αρχή, χωρίς να εμπλέκεται συλλογικά σε προεκλογικές διεργασίες ούτε να εκφράζει ή να υποδεικνύει προτιμήσεις προς πρόσωπα ή σχήματα.

Για το λόγο αυτό, προσκαλούμε τους Υποψήφιους Δημάρχους του Διευρυμένου Δήμου μας σε συναντήσεις, στα Γραφεία του Συλλόγου μας, προκειμένου να μας παρουσιάσουν το πλάνο δράσης τους για τον Δήμο μας γενικότερα και για το χωριό μας ειδικότερα αλλά και να έχουν ανοικτή συζήτηση με τους κατοίκους του χωριού απαντώντας σε ερωτήσεις τους.

Παρακαλούνται οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι, εφόσον το επιθυμούν, να επικοινωνήσουν με κάποιο από τα Μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας, ώστε κατόπιν σχετικής διαθεσιμότητάς τους να προγραμματιστούν οι εν λόγω συναντήσεις σε χρόνο που εξυπηρετεί.

Θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις σχετικά.

Κλείνοντας, επισημαίνουμε πως οι θέσεις του Συλλόγου εκφράζονται αποκλειστικά και μόνο μέσω των ανακοινώσεων που δημοσιοποιούνται.

Με εκτίμηση

για τον Διαδραστικό Σύλλογο Ραχών, «Αλόπη»

Γιώργος Φλώρος
Πρόεδρος ΔΣ