Εγκλωβισμένο πλοίο ανοιχτά της Στυλίδας μετά από ασφαλιστικά μέτρα του πληρώματος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 09:00 Εγκλωβισμένο πλοίο ανοιχτά της Στυλίδας μετά από ασφαλιστικά μέτρα του πληρώματος

Η πλοιοκτήτρια εταιρία δεν τους είχε καταβάλει δεδουλευμένα για πολύ καιρό…

«Όμηροι» της πλοιοκτήτριας εταιρίας, βρίσκονται οι οκτώ (8) αλλοδαποί ναυτικοί, του υπό τουρκική σημαία φορτηγό πλοίο «Crisnik», καθώς παραμένουν για 22 ημέρες «εγκλωβισμένοι» ανοιχτά της Στυλίδας, εωσότου λάβουν τα δεδουλευμένα.

Το πλήρωμα ενημέρωσε σχετικά το Λιμεναρχείο Στυλίδας που εφαρμόζοντας την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, απαγόρευσε τον απόπλου μέχρι η εταιρία να τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν. Κατατέθηκαν μάλιστα σχετικά από τους εργαζόμενους και ασφαλιστικά μέτρα τα όποια βγήκαν υπέρ τους.

Ωστόσο οι οκτώ ναυτικοί ήταν υποχρεωμένοι να παραμένουν στο πλοίο, χωρίς να έχουν πρόσβαση σε προμήθειες, κάτι για το οποίο μερίμνησε το Λιμεναρχείο ώστε η πλοιοκτήτρια εταιρία να προχωρήσει στον εφοδιασμό του το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.

Στη θέση που βλέπετε στο χάρτη παρέμειναν οι οκτώ Σύριοι και Αιγύπτιοι ναυτικοί από τις 3 Απριλίου που πήραν την τελευταία κλήση από τον Λιμένα Στυλίδας.

(Φωτογραφία Σάκης Αντωνίου, MarineTraffic.com)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση