Πιο φτωχή η Ανατολική Φθιώτιδα - «Έφυγε» ο Δημήτρης Βούλγαρης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 11:14 Πιο φτωχή η Ανατολική Φθιώτιδα - «Έφυγε» ο Δημήτρης Βούλγαρης

Στο πένθος βυθίστηκε ο Αχινός και όλη η Ανατολική Φθιώτιδα από τον αδόκητο χαμό του 45χρονου Δημήτρη Βούλγαρη - Το πρωί του Μ. Σαββάτου η κηδεία του.

Ο Δημήτρης Βούλγαρης «έφυγε» ξαφνικά απ' τη ζωή την Μ. Τετάρτη, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και όλη τη Φθιώτιδα, αφού ο τόπος μας έχασε έναν εξαίρετο άνθρωπο και έναν λαμπρό επιστήμονα.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, ευγενικός, με καθαρό βλέμμα, ευθύτητα στο λόγο και με ευρύτητα πνεύματος. Άριστα καταρτισμένος επιστημονικά όχι μόνο στο αντικείμενο το οποίο είχε σπουδάσει, την Αρχαιολογία, αλλά και σε άλλα επιστημονικά πεδία που τον ενδιέφεραν, αφού ήταν ανήσυχο πνεύμα και διψούσε για γνώση και μάθηση.

Ο 45χρονος Δημήτρης μαζί με τον αδελφό του Τάσο είχαν φτιάξει τις εφαρμογές «Greece:History and Culture» και του «Battle of Salamis», με θέμα τη ναυμαχία της Σαλαμίνας. Είναι εφαρμογές για Ipad. Χιλιάδες χρήστες από ολόκληρο τον πλανήτη έχουν κατεβάσει και χρησιμοποιούν αυτές τις εφαρμογές.

Ο Δημήτρης Βούλγαρης ήταν Αρχαιολόγος, συνδύασε τις γνώσεις του με τον Τάσο που είναι σχεδιαστής λογισμικού και είχαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Δημήτρης Βούλγαρης σπούδασε Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία, ως έφεδρος ανθυπολοχαγός πεζικού.

Είχε εργαστεί σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, στην πρωτογενή παραγωγή και τουρισμό, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη εφαρμογών για έξυπνα κινητά τηλέφωνα, με αντικείμενο την προβολή της Ελληνικής Ιστορίας και Πολιτισμού, διεθνώς.

Στις προηγούμενες Ευρωεκλογές ο Δημήτρης ήταν υποψήφιος με τους «Έλληνες Ευρωπαίους Πολίτες» του Γιώργου Χατζημαρκάκη.

Αν και αρχικά είχε κάποιες ενστάσεις για τη δική του συμμετοχή στο Ευρωψηφοδέλτιο, αυτές απορρίφθηκαν αμέσως και μάλιστα με αφοπλιστικό τρόπο.

Η κηδεία του Δημήτρη Βούλγαρη θα γίνει στις 11:00' το πρωί του Μ. Σαββάτου στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης στον Αχινό Στυλίδας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του από το LamiaReport

Προσαρμοσμένη αναζήτηση