Φθιώτιδα: Νεκρή η γυναίκα που οδηγούσε ανάποδα στην εθνική - Σοκάρουν οι εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Απριλίου 2019 17:03 Φθιώτιδα: Νεκρή η γυναίκα που οδηγούσε ανάποδα στην εθνική - Σοκάρουν οι εικόνες

Μοιραίο λάθος με τραγικό τέλος για 52χρονη γυναίκα που οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο - Βομβαρδισμένο τοπίο η εθνική οδός στο σημείο του τροχαίου.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 9:00΄ το βράδυ του Μ. Σαββάτου, στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών, στο ύψος του Λογγού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το κίτρινο Seat Mii, το οποίο είναι νοικιασμένο, οδηγούσε μια 52χρονη γυναίκα, Ολλανδικής υπηκοότητας.

Η 52χρονη μπήκε στην εθνική οδό από τον κόμβο της Αρκίτσας. Όμως ενώ εισήλθε στο ρεύμα προς Αθήνα, έκανε λάθος και κινουταν προς Λαμία.

Λίγα χιλιόμετρα μετά στο 163χλμ, στο ύψος του Λογγού, το κίτρινο Seat Mii, συγκρούστηκε μετωπικά με ένα λευκό Range Rover, το οποίο οδηγούσε 36χρονος.

Ο 36χρονος οδηγός του Range Rover, που κινούταν κανονικά προς Αθήνα, είδε ξαφνικά το αυτοκίνητο να έρχεται αντίθετα και προσπάθησε να το αποφύγει, όμως δεν τα κατάφερε.

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση το κίτρινο Seat Mii τούμπαρε και η 52χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο πει τόπου.

Για αρκετή ώρα η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα γινόταν από παρακαμπτηρίους οδούς.

Δείτε βίντεο από το σημείο, όπου θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο μετά την θανατηφόρα σύγκρουση.

Δείτε φωτογραφίες από το θανατηφόρο τροχαίο...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση