Τρία άτομα για το Κέντρο Κοινότητας Θήβας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2019 17:11 Τρία άτομα για το Κέντρο Κοινότητας Θήβας

Μέχρι αύριο η προθεσμία υποβολής αιτήσεων…

Την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για ένα (1) έτος από την υπογραφή της, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του Προγράμματος, για τρία άτομα, ανακοίνωσε ο Δήμος Θηβαίων.

Οι προσλήψεις αφορούν την υλοποίηση δράσεων στο Κέντρο Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου και συγκεκριμένα:

Α. Δύο (2) άτομα της ειδικότητας ΠΕ Φιλολόγων ( 8 προγράμματα Χ 100 ώρες το έτος),

Β. Ένα (1) άτομο της ειδικότητας ΠΕ Κοινωνιολόγων (4 μήνες το έτος), για:

α) Μαθήματα ελληνικής γλώσσας και στοιχείων ελληνικής ιστορίας και ελληνικού πολιτισμού σε ενήλικες μετανάστες και δικαιούχους διεθνούς προστασίας.

β) Διαπολιτισμικές δράσεις με έμφαση τη συνύπαρξη παιδιών και νέων αλλοδαπών και γηγενών.

γ) Δράσεις για την προώθηση της πρόσβασης των μεταναστών και δικαιούχων διεθνούς προστασίας στην αγορά εργασίας.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μέχρι αύριο Τρίτη 30/4/2019 κατά τις εργάσιμες ώρες είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο (εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στον Δήμο Θηβαίων, στην διεύθυνση: Κύπρου 3, Τ.Κ. 32200 Θήβα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας ( τηλ. Επικ. 2262350684).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση