Έκλεισε τα... 18 (!) ο Δημήτρης!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 21:02 Έκλεισε τα... 18 (!) ο Δημήτρης!

Αυτοδημιούργητος, ακομπλεξάριστος, προσγειωμένος, καλοσυνάτος....

Χρόνια πολλά Δημήτρη!!

«Δεν είμαι 48... Είμαι 18 με 30 χρόνια εμπειρίας !!!», σημειώνει με χιούμορ στη γενέθλια φωτογραφία του, που ανέβασε στο Facebook ο Δημήτρης Ρίζος.

Από πολύ μικρός στο μεροκάματο και στην πιάτσα της πόλης. «Τα χρόνια που εργάστηκα στο cafe contrato, ήταν μεγάλο σχολείο για μένα...», έχει πει πολλές φορές.

Το 1995, σε ηλικία μόλις 24 ετών, μαζί με τον Φάνη Ξέρα, άνοιξαν το "Venezia" και για μια δεκαετία πορεύτηκαν μαζί. Μετά την αποχώρηση του Φάνη το 2005, συνεχίζει την επιχειρηματική του δραστηριότητα μέχρι και σήμερα, καταφέρνοντας να κάνει το "Venezia" συνώνυμο της εξόδου για καφέ ή για ποτό.

Πάντα δηλώνει "ευγνώμων" για τη στήριξη του κόσμου και με κάθε ευκαιρία το επαναλαμβάνει....

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους σας για την αγάπη και την στήριξη που μου δείξατε αυτά τα 30 χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας...», γράφει στην ανάρτησή του.

Οι συνάδελφοι επαγγελματίες τον τίμησαν με την ψήφο τους στις Επιμελητηριακές εκλογές και τώρα για πρώτη φορά κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Θύμιο Καραΐσκο.

Όταν τον ρωτάς εάν έχει αγωνία για την εκλογή του η απάντηση είναι: «Η μόνη αγωνία μου είναι για το αύριο αυτής πόλης. Έχουμε μείνει πολύ πίσω. Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά...»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση