Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διακοπές στη λειτουργία των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΓΓΠΣ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 17:45 Διακοπές στη λειτουργία των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΓΓΠΣ

Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή…

Εργασίες αναβάθμισης των διαδικτυακών υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) θα καταστήσουν αδύνατη την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές της υπηρεσίες ορισμένες ώρες την Πέμπτη 9 Μαΐου και το Σαββατοκύριακο.

Ειδικότερα την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 από τις 7:00 π.μ. έως τις 8:00 π.μ. δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΓΓΠΣ στο ίντερνετ.

Επιπλέον, από τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της ΓΓΠΣ:

α) την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 από τις 15:00 έως τις 20:00, ενδέχεται να παρουσιαστούν δυσλειτουργίες στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την εν λόγω πληροφοριακή υποδομή.

β) το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 από τις 8:00 έως την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στις 24:00, δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την εν λόγω πληροφοριακή υποδομή.

Προσοχή για τα παραπάνω χρονικά διαστήματα, όσοι υποψήφιοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχουν εγγραφεί μέσω Γ.Γ.Π.Σ.) μπορούν να συνδεθούν, με κωδικούς ΑΣΕΠ.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται τους κωδικούς ΑΣΕΠ μπορούν στη φόρμα «Είσοδος Μέλους» να πατήσουν «Ξέχασα τον κωδικό μου» ώστε να τους αποσταλεί το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης στο e-mail τους. Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι μπορούν να εγγραφούν ως Νέοι Χρήστες μέσω του διαδικτυακού τόπου στη διαδρομή: Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Εγγραφή Νέου Χρήστη.