Ευχάριστα νέα για την 8χρονη Αλεξία - «Σήμερα γέλασα για πρώτη φορά» λέει η μητέρα της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 15:09 Ευχάριστα νέα για την 8χρονη Αλεξία - «Σήμερα γέλασα για πρώτη φορά» λέει η μητέρα της

Μετά από πολλές ημέρες νοσηλείας ήρθαν σήμερα τα πρώτα χαμόγελα για την 8χρονη Αλεξία. Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει συνέρχεται κουνώντας χέρια και πόδια. Αν συνεχιστεί η βελτίωση ίσως αποσωληνωθεί τα επόμενα 24ωρα. Δεν κρύβουν την χαρά τους οι γονείς της.

Μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας ήρθαν τα πρώτα χαμόγελα για την μικρή Αλεξία. Το ιατρικό ανακοινωθέν επιβεβαιώνει ότι η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί, ενώ οι γονείς της δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το νοσοκομείο η 8χρονη κουνάει χέρια και πόδια και αν υπάρχει προοδευτική βελτίωση δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποσωληνωθεί τα επόμενα 24ωρα.

Η ανακοίνωση του Παίδων

«Η ασθενής Α. Σ. παραμένει διασωληνωμένη χωρίς όμως πλήρη αναπνευστική υποστήριξη. Κινεί τα άκρα ομότιμα και γενικώς είναι βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Εφόσον η βελτίωση παραμένει προοδευτική, αναμένεται εκτός απροόπτου, να απαλλαγεί από την καταστολή και ενδεχομένως να αποσωληνωθεί τα επόμενα 24ωρα, αλλά θα παραμείνει στην Εντατική Μονάδα Νοσηλείας παρακολουθούμενη.

Η κατάστασή της γενικώς, παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή».

«Σήμερα γέλασα για πρώτη φορά», λέει η μητέρα της

Οι γονείς της μικρής Αλεξίας δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του παιδιού τους από την ημέρα του Πάσχα όπου δέχτηκε την αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι την ώρα που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της.

Η μητέρα με δάκρυα στα μάτια και εμφανώς συγκινημένη δεν έκρυψε τη χαρά της. «Άνοιξε τα μάτια της και μου έπιασε το χέρι», είπε μιλώντας στο newsit.gr με τρεμάμενη φωνή. «Σήμερα γέλασα για πρώτη φορά μετά από τόσες μέρες που είμαστε εδώ. Σήμερα έφυγα για πρώτη φορά από εδώ και πήγα στο σπίτι για να αλλάξω ρούχα. Πιστεύω ότι μέχρι την Κυριακή η Αλεξία θα μου μιλήσει».

Για τάμα στον άγιο Ταξιάρχη έκανε λόγο ο πατέρας της 8χρονης που και αυτός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη βελτίωση της υγείας του παιδιού του. Εμφανίστηκε βέβαιος, μιλώντας στο newsit.gr ότι θα γίνει το θαύμα. «Έχουμε κάνει τάμα στον άγιο Ταξιάρχη. Την Κυριακή, ανήμερα της γιορτής του πιστεύω ότι θα γίνει το θαύμα. Είμαι σχεδόν σίγουρος γι’αυτό. Σήμερα χαμογελάσαμε για πρώτη φορά μετά από τόσες μέρες».

Το χρονικό του σοβαρού τραυματισμού της

Η 8χρονη Αλεξία την Κυριακή του Πάσχα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Θηβών, ακολούθως στη Χαλκίδα, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στην Αθήνα, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε χτυπηθεί στη δεξιά κροταφική χώρα από πυροβόλο όπλο, με τη βολίδα να παραμένει σφηνωμένη εντός του κρανίου.

Ο 54χρονος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια στη Θήβα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μάλιστα βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου από την πλευρά των αστυνομικών, καθώς χρησιμοποιήθηκε ακόμη και η πίσω πόρτα στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης στη Θήβα όπου κρατούνταν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, ο πυροβολισμός έγινε από απόσταση που πλησιάζει τα 500 μέτρα, γεγονός το οποίο αποτέλεσε και οδηγό στις αστυνομικές έρευνες για να φτάσουν μέχρι την αποκάλυψη του δράστη, ο οποίος παραδέχτηκε την πράξη του.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση