Σήμερα η παρουσίαση του προγράμματος του Θύμιου Καραΐσκου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 08:01 Σήμερα η παρουσίαση του προγράμματος του Θύμιου Καραΐσκου

«Ξέρουμε πως θα κάνουμε τη Λαμία ΠΕΡΗΦΑΝΗ»…

Σήμερα, Τρίτη, 14 Μαΐου 2019, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ, του υποψηφίου δημάρχου Λαμιέων, Θύμιου Καραΐσκου, στις 20:30.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδρίων του Ξενοδοχείου «ΣΑΜΑΡΑΣ», στην οδό Αθανασίου Διάκου 18.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο επικεφαλής του συνδυασμού ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ, Θύμιος Καραΐσκος.

Δείτε τι αναφέρει στη σχετική αναρτηση του Συνδυασμού στο facebook:

Το πρόγραμμα που έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε την Τρίτη στο ξενοδοχείο «Σαμαράς» είναι ουσιαστικά το ΔΙΚΟ σας πρόγραμμα !
-
Είναι ένα κοστολογημένο πρόγραμμα βιώσιμων δράσεων, έργων και αναπτυξιακών στόχων, που όλοι εσείς, τόσο με την δημόσια διαβούλευση, όσο και με τις αλλεπάλληλες συναντήσεις μας με θεσμικούς φορείς και πολίτες, δημιουργήσατε.
-
Είναι ένα πρόγραμμα από τους Πολίτες για τους Πολίτες.
Από τους Δημότες για τους Δημότες.
Αφουγκραστήκαμε, καταγράψαμε, και τελικά ολοκληρώσαμε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, το οποίο ζητάμε να μας εμπιστευτείτε την αποστολή να το υλοποιήσουμε.
-
Σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα τη συνεχίσουμε, με διάλογο, συνεργασία και συνέργειες, μέχρι την επίτευξη του κοινού μας στόχου, πιστεύοντας ακράδαντα στο όραμα μιας ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΠΟΛΗΣ.
-
Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας περιμένουμε την Τρίτη 14 Μαΐου, στις 8:30 το βράδυ στο ξενοδοχείο Σαμαράς για την επίσημη ανακοίνωσή του.

Δείτε την πρόσκληση:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση