Λαμία: Υποψήφιοι μοίραζαν κάρτες ακόμα και μέσα σε εκκλησία!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 07:31 Λαμία: Υποψήφιοι μοίραζαν κάρτες ακόμα και μέσα σε εκκλησία!

Δεν έχουν το Θεό τους...στη μάχη του Σταυρού, οι υποψήφιοι Σύμβουλοι - Τους έκανε παρατήρηση ακόμη και ο ιερέας, που δεν πίστευε αυτό που έβλεπε.

Τις τελευταίες ημέρες σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει, ότι όλα τα καταστήματα και οι επαγγελματικοί χώροι γενικά, έχουν σε κάποιο εμφανές σημείο – δίπλα στην ταμειακή συνήθως αν υπάρχει – δεκάδες κάρτες υποψηφίων για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μάλιστα επειδή το πελατολόγιο του κάθε επαγγελματία δεν είναι κομματικό, ο τελευταίος συλλέγει υποψηφίους από όλους τους συνδυασμούς τόσο για την Περιφέρεια όσο και για το Δήμο προκειμένου να μην παρεξηγηθεί (χαρακτηρισθεί).

Πλέον όμως η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει… Έχοντας εξαντλήσει φαίνεται γνωστούς, συγγενείς και φίλους που έχουν κάποιο χώρο συγκέντρωσης, οι υποψήφιοι προχώρησαν τοποθετώντας κάρτες ακόμη και πάνω στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων, ακόμη και σε αυτά που είναι σταθμευμένα εντός ελεγχόμενων χώρων, όπως γκαράζ και πυλωτές! Εννοείται και στις εισόδους των πολυκατοικιών, μαζί με τα διαφημιστικά για τις πίτσες και τα γυράδικα!

Και ο εκλογικός οίστρος ανεβαίνει με τους υποψηφίους να φτάνουν ακόμη πιο… κοντά στο λαό, μοιράζοντας κάρτες αυτοπροσώπως σε κάθε λαϊκή ή θρησκευτική συγκέντρωση πολιτών. Μάλιστα στα παραλειπόμενα πρόσφατης θρησκευτικής πανήγυρης, σε κοινότητα του Δήμου Λαμιέων, είχαν να το λένε για την ενόχληση του ιερέα που τελούσε τον μέγα Εσπερινό και αναγκάστηκε να κάνει παρατήρηση σε υποψηφίους που την είχαν στήσει στην είσοδο της εκκλησίας μοιράζοντας κάρτες στους πιστούς που έσπευδαν για να προσκυνήσουν την εικόνα του Αγίου.

Φιλικά προς τους υποψηφίους… Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση αυτού που βλέπει την πολυκατοικία του και το αυτοκίνητό του ή το δρόμο να βρωμίζει από τα σκουπίδια σας, αλλά και στη θέση εκείνου που δεν τον αφήνετε ούτε το σταυρό του να κάνει και στη συνέχεια αναρωτηθείτε αν και σεις θα σας ψηφίζατε!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση