Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοντογεώργος: «Όχι μετανάστες στην Ευρυτανία»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 22:50 Κοντογεώργος: «Όχι μετανάστες στην Ευρυτανία»

Δελτίο τύπου σχετικά με τις φήμες που θέλουν την εγκατάσταση μεταναστών σε ξενοδοχεία της Ευρυτανίας, εξέδωσε ο βουλευτής του νομού της ΝΔ Κώστας Κοντογεώργος.

Ο κ. Κοντογεώργος καλεί σε εγρήγορση την τοπική κοινωνία προκειμένου να μην επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο που όπως υποστηρίζει θα σημαίνει υποβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ευρυτανίας.

Το δελτίο τύπου:

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες, διαδίδονται φήμες, για την φιλοξενία μεταναστών σε ξενοδοχειακές μονάδες της Ευρυτανίας, δηλώνω ότι:

1.Κανένα Υπουργείο ή Δημόσιος φορέας δεν μπορεί να επιβάλει τέτοια λύση ερήμην των θεσμοθετημένων φορέων του τόπου (Βουλευτή, Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχους και κυρίως των επαγγελματικών οργανώσεων και των πολιτών).

2.Προσωπικά εκφράζω την πλήρη διαφωνία μου, για τέτοια λύση, αφού είναι βέβαιο ότι θα υποβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό το τουριστικό προϊόν της Ευρυτανίας.

3.Καλώ σε εγρήγορση όλους τους φορείς και τους πολίτες, προκειμένου να αποτρέψουμε οποιαδήποτε τέτοια εκδοχή, είτε αυτή προέρχεται από την Κυβέρνηση, είτε από οποιοδήποτε φορέα, δημόσιο ή μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

4.Οφείλουμε όλοι να τοποθετηθούμε δημόσια (Αυτοδιοίκηση και επαγγελματικές οργανώσεις) για το θέμα με ξεκάθαρο τρόπο.»