Λαμία: Προφυλακιστέοι ο «πατέρας» και οι «φίλοι» για την ασέλγεια στο κορίτσι ΑμεΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 14:09 Λαμία: Προφυλακιστέοι ο «πατέρας» και οι «φίλοι» για την ασέλγεια στο κορίτσι ΑμεΑ

Το δρόμο για τις φυλακές της Τρίπολης πήραν ο «πα-τέρας» και τα "φιλαράκια" του, που ασελγούσαν σε βάρος του κοριτσιού που έχει βαριά νοητική υστέρηση. 

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 53χρονος Λαμιώτης, που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια της ανήλικης κόρης του με νοητική υστέρηση, καθώς και οι δύο «φίλοι – πελάτες» ηλικίας 59 και 60 ετών, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο προέβαιναν σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του κοριτσιού.

Ο Ανακριτής Σωκράτης Σιαμέτης και ο Εισαγγελέας Χάρης Λακαφώσης, που χειρίστηκαν την υπόθεση, δεν πείσθηκαν από όσα υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι και διέταξαν την προφυλάκισή τους.

Βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο οι τρεις κατηγορούμενοι υποστήριξαν και πάλι ότι δεν έχουν κάνει τίποτα, ενώ γενικά δείχνουν σαν να μην έχουν συνειδητοποιήσει τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν. Και οι τρεις πρόκειται να οδηγηθούν στις Φυλακές της Τρίπολης.

Δείτε τι είπε στους δημοσιογράφους αμέσως μετά την απόφαση ο συνήγορός τους Κωστής Αμπλιανίτης, ο οποίος διορίστηκε αυτεπάγγελτα από τον Ανακριτή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση