Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας: Πρωτοφανής η ενέργεια του Υπουργού Υγείας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 21:42 Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας: Πρωτοφανής η ενέργεια του Υπουργού Υγείας

Θέση για την ακύρωση των εκλογών του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου από τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, παίρνει ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας με ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΙΣΦ:

"Ως δυσάρεστη και μάλλον επικίνδυνη για το κύρος και την αξιοπιστία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου μπορεί να αξιολογηθεί και μόνο, η πρωτοφανής απόφαση του Υπουργού Υγείας να ακυρώσει το αποτέλεσμα των εκλογών της

03-03-2019 και να ζητήσει την επανάληψή τους εντός διμήνου. Και αυτό σε μία χρονική στιγμή που τα προβλήματα στον χώρο της Υγείας είναι πολλά, ιδιαίτερα σοβαρά και απαιτούν άμεσες και δυναμικές παρεμβάσεις από το ανώτατο θεσμικό όργανο της ιατρικής κοινότητας, τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Ευχή και ελπίδα όλων μας είναι μια άμεση και δίκαιη λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, που να διασφαλίζει την ενότητα και να μην παραγνωρίζει την επιθυμία και την προτίμηση του εκλογικού σώματος, όπως αυτή εκφράστηκε στις εκλογές της 03-03-2019.Κάθε άλλη προσπάθεια παρέμβασης και ελέγχου, από όπου και αν προέρχεται,  προσβάλει το σύνολο του ιατρικού κόσμου.

Θεωρούμε τέλος αυτονόητο πως ένα ισχυρό και ακηδεμόνευτο Διοικητικό Συμβούλιο  στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο είναι προς όφελος όλων μας."