Η απάντηση της εφημερίδας «Μακελειό» για το θέμα με τους Ρομά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 17:32 Η απάντηση της εφημερίδας «Μακελειό» για το θέμα με τους Ρομά

Θέση απέναντι στην κίνηση του Συλλόγου "ΡΟΜ" Στερεάς Ελλάδας να υποβάλλουν μήνυση για το σημερινό πρωτοσέλιδο, παίρνει η εφημερίδα «Μακελειό» αναφέροντας τα εξής:

«ΟΙ άνθρωποι που ζουν περιθωριοποημένοι από τα επιδόματα, σαν ζητιάνοι , με έναν πολιτικό αλήτη και ψεύτη πρωθυπουργό που εκμεταλλεύεται το χαμηλό βιοτικό τους επίπεδο και τους κύκλους εγκληματικότητος αλλά και τους θύλακες παραβατικότητος που διαβιούν ανάμεσά τους χωρίς να απομονώνονται, θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα όταν ομιλούν δημόσια για δημοκρατία και ρατσισμό.

Ρατσισμός είναι οι μακιαβελικές ενέργειες του Μαξίμου που τους εκθέτουν στην κοινή γνώμη ως φερέφωνα και κοινωνικά θύματα περιφερόμενου κομματικού θίασου. Το ίδιο θα πρέπει να προσέξουν και οι δικηγόροι οι οποίοι τους εκπροσωπούν και "συλλαμβάνονται" αδιάβαστοι και εμπαθείς μπροστά στις κάμερες, φίλα προσκείμενων προς την κυβέρνηση δημοσιογράφων που αντί να κάνουν την δουλειά τους , λειτουργούν ως κομματικά παρελκόμενα. Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος και προειδοποιούμε: Ο πατριωτικός λόγος των Ελλήνων πολιτών, δεν είναι διαπραγματεύσιμος όπως και η καθαρή αλήθεια που λέμε κάθε μέρα στον πολίτη, χωρίς καμία διάκριση».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση