Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Λεκάκη για το Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 10:20 Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Λεκάκη για το Νοσοκομείο Λαμίας

Μπορεί η ιδιότητα της ως υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλος στο πλευρό του Δημήτρη Αναγνωστάκη για τη Φθιώτιδα, να προέβλεπε τη συμμετοχή της στα εγκαίνια του αξονικού και μαγνητικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Λαμίας, ωστόσο η Ελένη Λεκάκη είχε έναν πολύ πιο σημαντικό λόγο να παραβρίσκεται εκεί.

Επί 17 χρόνια ήταν στο πλευρό του αείμνηστου Παναγιώτη Κουτσοπίνη Διοικητή σε δύσκολες εποχές του Νοσοκομείου Λαμίας (διασυνδεδεμένο τότε με Άμφισσα και Καρπενήσι), ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2018.

Για τον Παναγιώτη ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του για το αν ήταν καλός ή κακός διοικητής. Αυτό που δεν του αμφισβήτησε κανένας όμως είναι ότι, δε δόθηκε «ψυχή και σώμα» στη διοίκηση. Ότι δεν ήταν δίκαιος και ότι δίστασε να πάει κόντρα σε συμφέροντα, ακόμη και σε αυτούς που τον είχαν διορίσει. Όνειρό του ήταν να βοηθήσει το ΓΝ Λαμίας να γίνει Νοσοκομείο και η τεχνολογική αναβάθμισή του ήταν στις προτεραιότητές του. Για αυτό και τα δάκρυα συγκίνησης στους διαδρόμους του Νοσοκομείου, από την σύντροφό του - και όχι μόνο - όταν κοβόταν η «κορδέλα» των δύο σύγχρονων μηχανημάτων.

«Είμαι περήφανη που έργα πνοής με προοδευτικό πρόσημο αναβαθμίζουν τον τόπο μας . Λυπάμαι μόνο που δεν ήμασταν όλοι εδώ....»

Διαβάστε παρακάτω την συγκινητική ανάρτηση στο Facebook από την Ελένη Λεκάκη:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση