Αμφίκλεια: Μαθητικό Συνέδριο Μαθητών - Πρέσβεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 19:52 Αμφίκλεια: Μαθητικό Συνέδριο Μαθητών - Πρέσβεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Συνέδριο Μαθητών – Πρέσβεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 9 Μαΐου 2019 στην Αμφίκλεια.

Οι μαθητές – σύνεδροι ήταν οι πρωταγωνιστές, παρουσίασαν τις ενδιαφέρουσες δράσεις που υλοποίησαν στο πλαίσιο του προγράμματος και αντάλλαξαν απόψεις και προβληματισμούς

Το ΓΕΛ Αμφίκλειας και οι συντονίστριες καθηγήτριες, Ρήγα Παρασκευή και Λάιου Χριστίνα ευχαριστούν θερμά τα σχολεία «ΓΕΛ Κάτω Τιθορέας, 2ο ΓΕΛ Φαρσάλων, ΓΕΛ Κανήθου, και 1ο ΓΕΛ Χαλκίδας για την εξαιρετική τους παρουσία. Ακόμη, μαθητές της αποστολής Στερεάς Ελλάδας στο Euroscola 2019 μας τίμησαν με την παρουσία τους και, με μοναδική ζωντάνια, μας μετέφεραν την εμπειρία τους.

Ευχαριστούμε την ομάδα μαθητών – πρέσβεων του σχολείου μας: Ζιάκο Δημήτριο, Λιάλλιου Χρυσάνθη, Στρωτού Χριστίνα, Μπουραζάνη Αικατερίνη, Καψή Βασίλειο και Χαζιζάι Στελλίνα καθώς και το πλήθος των εθελοντών – μαθητών του σχολείου μας που προθυμοποιήθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό να βοηθήσουν σε ό,τι χρειάστηκε. Ακόμη, απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά ώστε να είναι άρτια η φιλοξενία μας και είναι οι εξής: Πολιτικός Παναγιώτης, Τσάφος Γεώργιος και εμπορία ποτών Στρογγυλάκος που μας προσέφεραν τον μπουφέ για το διάλειμμα και ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας που κάλυψε οικονομικά όλο το έντυπο υλικό του συνεδρίου. Επίσης, το ενημερωτικό υλικό που διανεμήθηκε στο κοινό προσέφεραν το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Λαμίας.

Τέλος, ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον κ Καλπύρη που φωτογράφησε στιγμιότυπα της εκδήλωσης από την αρχή έως το τέλος. Ήταν για μας μία ξεχωριστή γιορτή της ημέρας της Ευρώπης».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση