Νίκος Σταυρογιάννης: Οι κοινότητές μας βραχίονας ανάπτυξης του Δήμου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 11:32 Νίκος Σταυρογιάννης: Οι κοινότητές μας βραχίονας ανάπτυξης του Δήμου Λαμιέων

Στις Κοινότητες Φραντζή, Κωσταλεξίου, Κομποτάδων, Μεξιατών, Ανθήλης, Κόμματος, Λυγαριάς και Σταυρού, βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Πρόταση Ευθύνης».

Η ανάρτησή του στο Facebook: «Επισκεφθήκαμε τις Κοινότητες Φραντζή, Κωσταλεξίου, Κομποτάδων, Μεξιατών, Ανθήλης, Κόμματος, Λυγαριάς και Σταυρού.

Οι Κοινότητές μας είναι βραχίονας ανάπτυξης του Δήμου Λαμιέων, ζωτικό κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας και ταυτόχρονα, η καρδιά του πρωτογενούς τομέα.

Ο Δήμος οφείλει να στέκεται συμπαραστάτης και αρωγός τους, ενισχύοντας οποιαδήποτε πρωτοβουλία αναπτύσσεται στην κάθε Κοινότητα και στοχεύει στην ανάδειξη του τοπικού της χαρακτήρα, της ντόπιας παραγωγής, του φυσικού και πολιτιστικού της αποθέματος.

Ύδρευση, άρδευση, αγροτική και εσωτερική οδοποιία, φωτισμός, καθαριότητα και φυσικά πολιτιστικές δραστηριότητες παραμένουν πάντα στις προτεραιότητές μας με ακόμα πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε συνεργασία πάντα με τα τοπικά συμβούλια και τους συλλογικούς φορείς.

ΣυνεχίΖΟΥΜΕ μαζί!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση