Λαμία: Τα πήρε όλα σβάρνα στο κέντρο της πόλης - Δείτε εικόνες!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 08:45 Λαμία: Τα πήρε όλα σβάρνα στο κέντρο της πόλης - Δείτε εικόνες!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους χθες το πρωί οι θαμώνες των παρακείμενων καταστημάτων…

Δεν άφησε μηχανάκι για μηχανάκι, αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του στην οδό Διάκου στο ύψος της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στα σταθμευμένα δίκυκλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το… «τρελό όχημα» οδηγούσε 37χρονος Ρομά. Το ευτύχημα είναι ότι στην πορεία του οχήματος δε βρέθηκε άνθρωπος αν και στο σημείο, που είναι έτσι κι αλλιώς πολυσύχναστο, βρίσκεται το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού.

Άμεσα βρέθηκαν εκεί σταθμοί της αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρο που έτυχε να περνάει και δε χρειάστηκε να προσφέρει βοήθεια.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του οδηγού, που δεν ήταν μεθυσμένος, πήγε να βάλει τα λεφτά στην τσέπη και του έφυγε το τιμόνι!

«Ακούσαμε ένα φοβερό θόρυβο και πεταχτήκαμε από τις καρέκλες…», είπε στο LamiaReport πελάτης παρακείμενης καφετέριας που βρισκόταν σε απόσταση 10 μέτρων από το συμβάν. «Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συνέβη στον οδηγό και έχασε τον έλεγχο, είχαμε μεγάλη τύχη όμως που στο πέρασμα του ήταν μόνο μηχανάκια και όχι άνθρωποι…»!

Για το συμβάν προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση