Φθιώτιδα: Έσπασαν με σκεπάρνι το παράθυρο για να κλέψουν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 08:10 Φθιώτιδα: Έσπασαν με σκεπάρνι το παράθυρο για να κλέψουν

Στα χέρια της αστυνομίας οι δυο αλλοδαποί κλέφτες - Ο ένας ήταν φυγόποινος, αφού είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν για κλοπές - Μάλιστα κάθε φορά δήλωνε και ψεύτικα στοιχεία με διαφορετική εθνικότητα.

Η κλοπή έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή του Δομοκού και συγκεκριμένα στο χωριό Θαυμακός, όπου οι δυο αλλοδαποί έσπασαν με ένα σκεπάρνι το παράθυρο φορτηγού και πήραν από μέσα διάφορα πράγματα.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Δομοκού που περιπολούσαν στην περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν τους δυο δράστες και να τους συλλάβουν.

Πρόκειται για έναν 27χρονο Αλγερινό και έναν 36χρονο Λίβυο. Ο τελευταίος μάλιστα όπως διαπιστώθηκε δεν είχε έγγραφα παραμονής στη χώρα μας, ενώ επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις (3) καταδικαστικές Αποφάσεις, με συνολική ποινή
φυλάκισης (26) μηνών, για κλοπές. Επίσης διαπιστώθηκε ότι είχε δηλώσει τρεις διαφορετικές εθνικότητες με ψεύτικα στοιχεία κάθε φορά.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση