Νέο σοκ στη Φθιώτιδα: Και δεύτερη σύλληψη για ασέλγεια σε βάρος της 23χρονης ΑμεΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 08:29 Νέο σοκ στη Φθιώτιδα: Και δεύτερη σύλληψη για ασέλγεια σε βάρος της 23χρονης ΑμεΑ

Από το συγγενικό περιβάλλον σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης, ο οποίος ασελγούσε στο κορίτσι με νοητική υστέρηση και μετά τη σύλληψη του 74χρονου γείτονα, που προφυλακίστηκε πριν από λίγες ημέρες.

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις που έρχονται από την Ανατολική Φθιώτιδα για το δράμα που ζούσε το 23χρονο κορίτσι με νοητική υστέρηση που είχε πέσει θύμα κακοποίησης από 74χρονο γείτονα.

Οι εξελίξεις μαρτυρούν, ότι ο 74χρονος που έχει προφυλακιστεί για τις κακουργηματικές πράξεις που του αποδίδονται, δεν ήταν ο μόνος που ασελγούσε σε βάρος της μικρής, αφού ο Ανακριτής διέταξε τη σύλληψη ενός 63χρονου για την ίδια υπόθεση.

Ο 63χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή στις 2:00’ το μεσημέρι της Τρίτης (21/5) και πήρε προθεσμία να απολογηθεί  την Τετάρτη (22/5). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, φέρεται να είναι πρόσωπο του συγγενικού περιβάλλοντος του θύματος που είχε πρόσβαση στο σπίτι όπου μένει η 23χρονη με την αδερφή της επίσης ΑμεΑ, τον πατέρα και την 81χρονη γιαγιά της που έχει και την επιμέλεια των κοριτσιών. Μάλιστα ο συλληφθείς φέρεται να έχει κακοποιήσει το κορίτσι και μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και οι δικαστικοί λειτουργοί είχαν αποφασίσει την προφυλάκιση του 74χρονου!

Θυμίζουμε ότι το κορίτσι είχε περιγράψει με τρόμο τα όσα βίωνε στην καθημερινότητά της από τον 74χρονο, ωστόσο από την προανάκριση φαίνεται ότι προέκυψε η εμπλοκή και τρίτου προσώπου για το οποίο ο Ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση