Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Βανδαλισμοί σε εκλογικά κέντρα υποψηφίων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 08:12 Λαμία: Βανδαλισμοί σε εκλογικά κέντρα υποψηφίων

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους τριών εκλογικών κέντρων στη Λαμία το πρωί της Πέμπτης 23 Μαΐου.

Συγκεκριμένα στις βιτρίνες και πάνω στις αφίσες των εκλογικών κέντρων των υποψήφιων Δημάρχων Λαμιέων Βασίλη Κυριακάκη και Παναγιώτη Στασινού, που βρίσκονται στην οδό Βύρωνος και στην πλατεία Ελευθερίας αντίστοιχα, αλλά και στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Δημήτρη Αναγνωστάκη, άγνωστοι δράστες είχαν γράψει υβριστικά συνθήματα.

Μάλιστα στην περίπτωση του Βασίλη Κυριακάκη οι «ανεγκέφαλοι» δράστες είχαν γράψει συνθήματα που προσβάλουν προσωπικά τον πρώην βουλευτή και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία».

Για τη δράση των γνωστών – αγνώστων ενημερώθηκε το πρωί η Ασφάλεια Λαμίας που ήδη διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό  και τη σύλληψή τους. Επίσης ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας ενόψει και των προεκλογικών ομιλιών που έχουν προγραμματιστεί Πέμπτη και Παρασκευή στο κέντρο της πόλης.

Και τα τρία εκλογικά κέντρα που υπέστησαν βανδαλισμούς επισκέφθηκε ο επίσης υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, o οποίος έκανε δήλωση συμπαράστασης και καταδίκασε τους βανδαλισμούς.

Διαβάστε και την ανακοίνωση – καταγγελία της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία:

«Οι βανδαλισμοί και τα υβριστικά συνθήματα κατά του υποψηφίου Δημάρχου της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία, Βασίλη Κυριακάκη δεν μας πτοούν ούτε μας αποθαρρύνουν από τη προσπάθεια διεκδίκησης της Δημοτικής αρχής, αντίθετα μας δυναμώνουν.
Προφανώς κάποιους ενοχλεί ο ανεξάρτητος, από κομματικά και μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, χαρακτήρας της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία, η μεγάλη αποδοχή των θέσεών μας από τους δημότες καθώς και η καθολική αναγνώριση της συνέπειας, του ήθους και της προσφοράς του Βασίλη Κυριακάκη.
Την Κυριακή καλούμε τους δημότες με την ψήφο τους να μας δώσουν τη δύναμη να αλλάξουμε μαζί τις τύχες του Δήμου μας.
Γιατί,
Ο Δήμος μας δεν αντέχει άλλα χαμένα χρόνια!»