Θύμιος Καραΐσκος: Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να δυναμιτίζει το ήρεμο κλίμα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 13:28 Θύμιος Καραΐσκος: Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να δυναμιτίζει το ήρεμο κλίμα

Δήλωση Συμπαράστασης του υποψήφιου Δημάρχου Λαμιέων προς τους ανθυποψηφίους του Παναγιώτη Στασινό, Βασίλη Κυριακάκη και στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Επίσκεψη και στα τρία εκλογικά κέντρα που υπέστησαν βανδαλισμούς στο κέντρο της Λαμίας, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος θέλοντας να εκφράσει την έμπρακτη συμπαράστασή του προς τους ανθυποψηφίους του Παναγιώτη Στασινό και Βασίλη Κυριακάκη καθώς και στον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Αμέσως μετά εξέδωσε και την παρακάτω δήλωση όπου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δε θα αφήσουν αυτές τις πρακτικές σε καμία περίπτωση να δυναμιτίσουν την ηρεμία λίγο πριν τις εκλογές της Κυριακής.

«Οι εκλογές είναι πάντα το κορυφαίο γεγονός της δημοκρατίας μας...

Επιθέσεις και βανδαλισμοί όπως αυτοί που συνέβησαν στα εκλογικά κέντρα των ανθυποψηφίων Δημάχων κ. Παναγιώτη Στασινού ,κ. Βασίλη Κυριακάκη και Υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη υπονομεύουν το πολιτικό κλίμα και τον πολιτικό πολιτισμό που όλοι μας έχουμε ανεξαιρέτως καλλιεργήσει καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Τέτοιες πρακτικές ανήκουν στο μακρινό παρελθόν και ΔΕΝ θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να δυναμιτίσουν την ηρεμία λίγο πριν τις εκλογές της Κυριακής.

Τόσο προσωπικά όσο και εκφράζοντας όλα τα μέλη του συνδυασμού μας ΛΑΜΙΑ-ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ θέλω να εκφράσω την συμπαράστασή μας στους κ.κ. Στασινό, Κυριακάκη και Αναγνωστάκη, δηλώνοντας απερίφραστα την αντίθεσή μας με κάθε τέτοιου είδους επαίσχυντες ενέργειες, θρασύδειλων ανθρώπων που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση