Τι γίνεται με την καταμέτρηση των σταυρών σε Δήμους – Περιφέρεια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 15:14 Τι γίνεται με την καταμέτρηση των σταυρών σε Δήμους – Περιφέρεια

Συνεχίζεται η διαλογή στο Πρωτοδικείο Λαμίας…

Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τρίτης (28/5) ξεκίνησε και πάλι η ροή αποτελεσμάτων στα τερματικά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η διαδικασία είναι πρωτόγνωρη, καθώς φέτος έχει προστεθεί ο φόρτος των Κοινοτικών Εκλογών, ενώ ήταν πολύ μεγάλος και ο αριθμός των υποψηφίων Ευρωβουλευτών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας θα έχει προχωρήσει σημαντικά – αν δεν έχει ολοκληρωθεί – και η σταυροδοσία στο Δήμο Λαμιέων και της Περιφέρειας.

Τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες με τη ροή έχει να κάνει με την αυξημένη κίνηση στο διαδικτυακό περιβάλλον της εφαρμογής που έχει πεπερασμένες δυνατότητες, όταν υπάρχουν συγχρόνως εκατοντάδες χιλιάδες αιτήματα.

Σημειώνουμε επίσης ότι από τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας ξεκίνησε η διαλογή των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο Λαμίας. Όλοι οι σάκοι και τα τηλέφωνα των δικαστικών αντιπροσώπων βρίσκονται στα χέρια της Υπηρεσίας που ξεκίνησε βάσει οδηγιών από τους σάκους των ευρωεκλογών που διαμορφώνουν στο σύνολο τα ποσοστά στην επικράτεια.

Συγχρόνως ελέγχονται οι σάκοι των Δημοτικών και Κοινοτικών εκλογών, ενώ αυτοί των Περιφερειακών εκλογών δεν είχαν ανοιχτεί μέχρι το πρωί της Τρίτης. Οι άνθρωποι του Πρωτοδικείου είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί για το πότε θα είναι έτοιμοι να επικυρώσουν αποτελέσματα, καθώς όπως σημειώσαμε και παραπάνω, είναι η πρώτη φορά που έχουμε τετραπλές εκλογές και τόσους υποψηφίους που καθυστερούν σημαντικά τη διαδικασία.

Τέλος να πούμε ότι στο Πρωτοδικείο Λαμίας βρέθηκαν αρκετοί υποψήφιοι που αγωνιούν για τα αποτελέσματα χωρίς να μπορούν πάντως να μάθουν κάτι επίσημο.

Μείνετε στην παρέα του LamiaReport για τα τελικά αποτελέσματα:

Οι Σταυροί σε όλους τους Δήμους της Φθιώτιδας και της Στερεάς

Προσαρμοσμένη αναζήτηση