Νίκος Σταυρογιάννης: «Εμπιστευθείτε με ξανά…»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 19:10 Νίκος Σταυρογιάννης: «Εμπιστευθείτε με ξανά…»

Η επιστολή του υποψήφιου Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη προς τους Δημότες.

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Καλείστε για δεύτερη φορά αυτή την Κυριακή 2 Ιουνίου, στην κάλπη για να αναδείξετε με την ψήφο σας τον επικεφαλής του Δήμου, το Δήμαρχο Λαμιέων.

Γνωρίζετε, βλέπετε, ακούτε και συγκρίνετε.

Γι’ αυτό, σας ζητώ να μου δώσετε ξανά την ψήφο εμπιστοσύνης σας.

Σας καλώ να ψηφίσετε με αποκλειστικό γνώμονα την ευημερία και την πρόοδο της Λαμίας και του Δήμου συγκρίνοντας το προηγούμενο έργο αλλά και τις προτάσεις για την επόμενη τετραετία. Συγκρίνοντας χαρακτήρες, συμπεριφορές και τρόπο διοίκησης.

Να εμπιστευθείτε το Δήμαρχο που αποδεδειγμένα μπορεί να εγγυηθεί την ορθή πορεία και την αξιοπιστία του Δήμου. Το Δήμαρχο που έχει αποδείξει ότι λειτουργεί με νομιμότητα και διαφάνεια.

Εμείς, μέσα σε πέντε μόλις χρόνια, καταφέραμε να μετατρέψουμε το Δήμο Λαμιέων από ένα άντρο αδιαφάνειας, ανομίας, κατασπατάλησης  των οικονομικών πόρων και ουραγό των εξελίξεων στο χώρο της αυτοδιοίκησης,  σε ένα συγκροτημένο και παραγωγικό οργανισμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κατορθώσαμε να τον ανασυγκροτήσουμε διοικητικά και να τον εξυγιάνουμε οικονομικά. Να τον κάνουμε πρωταγωνιστή στις εξελίξεις με διαφάνεια, νομιμότητα και αποτελεσματικότητα.

Εξασφαλίσαμε χρηματοδοτήσεις και μελέτες για έργα που αγγίζουν τα 75.000.000 € σε υποδομές για την πόλη, στο τομέα της ύδρευσης – αποχέτευσης, στην κοινωνική μέριμνα και στην ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων. Ακόμα, καταφέραμε να αναλάβουμε τη διοίκηση της ΠΕΛ μέσω αναπτυξιακής ΑΕ των ΟΤΑ και να γίνουμε πρωτοπόροι σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση μαζί με άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις με το πρόγραμμα των αυτό-οδηγούμενων λεωφορείων.

Ο Δήμος μας αλλάζει όψη στις υποδομές και στην καθημερινότητα με σχεδιασμό, μεθοδική δουλειά και έργα. Με «όπλο» μας την ευθύνη, το ήθος, την ειλικρίνεια, την εντιμότητα και τη δημιουργικότητα. Μακριά από λαϊκισμούς, καιροσκοπισμό  και συμφέροντα, προχωράμε μπροστά μαζί με όλους εσάς που θέλετε να συμπορευτούμε στον ανηφορικό δρόμο της δημιουργίας.

Από την άλλη πλευρά, είδαμε μια μανιώδη προσπάθεια «αναβάπτισης» ενός παλαιότερου συστήματος, αυτού που κυβέρνησε το Δήμο για 4 τετραετίες μέχρι το 2014. Μετά από 16 χρόνια χαμένων ευκαιριών στο προσκήνιο αλλά και στο παρασκήνιο της διοίκησης του Δήμου, μια πενταετία απουσίας τους και απραξίας σε όλα τα επίπεδα, οι ίδιοι άνθρωποι διεκδικούν σήμερα τη διοίκηση του Δήμου, επιχειρώντας να παρουσιαστούν σαν κάτι καινούργιο. Προσπαθούν να προβάλλουν ένα «νέο» πρόσωπο δήθεν ταπεινό, χαμηλών τόνων, δήθεν ανεξάρτητο, συναινετικό και αθόρυβο. Όσο κοντή μνήμη όμως κι αν θεωρούν ότι διαθέτουμε, ορισμένες υποθέσεις, που τα πρόσωπα αυτά χειρίστηκαν, είναι πολύ πρόσφατες και πολύ σκοτεινές για να ξεχαστούν τόσο εύκολα.

Για όλα αυτά και κυρίως για την πορεία που διασφαλίσαμε με σκληρή δουλειά, την Κυριακή, σας ζητώ να μου δώσετε με την ψήφο σας ξανά τη δύναμη να συνεχίσω και να ολοκληρώσω το έργο μας για το καλό του Δήμου.

Σε συνεργασία με όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους αλλά και όλους τους δημότες.

Για την προοπτική όλων μας, κυρίως όμως για την προοπτική και το μέλλον της νέας γενιάς.

Σας ευχαριστώ!

Νίκος Σταυρογιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων

Προσαρμοσμένη αναζήτηση