Θύμα ξυλοδαρμού η γυναίκα του πρώην υπουργού Νίκου Μαυραγάνη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Ιουνίου 2019 16:54 Θύμα ξυλοδαρμού η γυναίκα του πρώην υπουργού Νίκου Μαυραγάνη

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας στο δημοτικό σχολείο Αμαρύνθου, σε βάρος του πρώην υπουργού Νίκου Μαυραγάνη και της συντρόφου του, από οπαδούς του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Δημητρόπουλου.

Ο κ. Μαυραγάνης στηρίζει ανοιχτά τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Γουρνή, που είναι αδερφός της επί χρόνια συντρόφου του, Ελένης.

Σύμφωνα με το egnomi.gr ο γνωστός πολιτικός πήγε στο εκλογικό τμήμα και λογόφερε με τον Πέτρο Σμιλάκο, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Δημητρόπουλου. Αποτέλεσμα ήταν να πέσουν πάνω του «γνωστοί-άγνωστοι» και να τον χτυπήσουν.

Σοκ έπαθε η Ελένη Γουρνή και σύμφωνα με την πλευρά Μαυραγάνη, δέχτηκε με τη σειρά της χτύπημα. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε στο έδαφος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Η πλευρά των οπαδών του Δημητρόπουλου ισχυρίζεται ότι ο Μαυραγάνης απώθησε βίαια τον Σμιλάκο και τον έριξε στο έδαφος. Οι ίδιοι δεν αρνούνται ότι ο πρώην υπουργός έπεσε στη συνέχεια θύμα ξυλοδαρμού.

Αρνούνται, όμως, ότι υπήρξε χειροδικία εναντίον της Ελένης Γουρνή. Λένε ότι λιποθύμησε και πέφτοντας στο έδαφος χτύπησε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση