Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημήτρης Αργυρίου: «Αυτό είναι το στοίχημα...»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 16:14 Δημήτρης Αργυρίου: «Αυτό είναι το στοίχημα...»

Ο Δημήτρης Αργυρίου από το Περιφερειακό Συμβούλιο θα βρεθεί από τον Σεπτέμβρη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων, αφού οι συμπολίτες του τον τίμησαν για μια ακόμη φορά με την εμπιστοσύνη τους και τον εξέλεξαν στην 5η θέση του κεντρικού ψηφοδελτίου με 1.362 σταυρούς.

Διαβάστε την ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την εκλογή του.

«Επιτακτική αισθάνομαι την υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους εσάς, τους Δημότες της Λαμίας μας, που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας  να με συμπεριλάβετε ανάμεσα σε αξιότατους συμπατριώτες μας στο καινούργιο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων.

Γνωρίζω και διαισθάνομαι ότι αυτή η επιλογή σας είναι για μένα η μεγαλύτερη τιμή και υποχρέωση, γι’  αυτό σας διαβεβαιώνω πως είμαι ήδη έτοιμος με τη δέουσα προσπάθεια να εκπληρώσω με όλες μου τις δυνάμεις τη βαριά αλλά και υπέροχη αποστολή που μου εμπιστευτήκατε.

Υπόσχομαι ότι θα εργαστώ σκληρά με όρεξη,  με πραγματικό και ανιδιοτελές ενδιαφέρον για την Λαμία μας τη πόλη που ζούμε και που θέλω να μείνουν και τα παιδιά μας. Αυτό είναι το στοίχημα.

Και πάντα θα είμαι δίπλα σας. Ένας από εσάς.

Ελπίζω απ’ το μετερίζι αυτό να δικαιώσω τον νέο Δήμαρχό μας Θύμιο Καραΐσκο που με τίμησε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του, στο πλευρό του οποίου θα σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του, για να πραγματοποιήσει με τους εκλεκτούς του συνεργάτες το φιλόδοξο έργο της αναγέννησης της αγαπημένης μας Πόλης.

Όλοι μαζί πιστεύω ακράδαντα ότι θα πετύχουμε εκείνο που θα κάνει τη Λαμία μας Περήφανη Πόλη.

Δηλώνω δε, ότι βοηθό και συμπαραστάτη στα βήματα μου θα έχω πάντα το ήθος που μου δίδαξε η οικογένειά μου.

Τέλος θέλω απ' την καρδιά μου να ευχαριστήσω την μητέρα μου Ρίκα Αργυρίου, τη σύζυγο μου Γωγώ, τον Θανούλη μου και όλη μου την οικογένεια που πάντα είναι δίπλα μου και στις καλές μα και στις δύσκολες στιγμές της ζωής μου».

Δημήτρης Αργυρίου