Σαρακιώτης: «Συνεχής αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου του Αγίου Κωνσταντίνου»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 09:15 Σαρακιώτης: «Συνεχής αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου του Αγίου Κωνσταντίνου»

«1.050.000 ευρώ για τη μετατροπή δημοτικού κτιρίου σε κέντρο πολιτιστικών δράσεων…»

Την απόφαση του ΥΠΕΣ με την οποία χρηματοδοτείται ένα σημαντικό έργο για τον Άγιο Κωνσταντίνο, μνημονεύει σε σημερινή του δήλωση ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης..

Ειδικότερα αναφέρεται στην εκταμίευση 1.050.000 ευρώ για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό δημοτικού κτιρίου και τη μετατροπή του σε κέντρο πολιτιστικών δράσεων στο παραλιακό μέτωπο του Αγίου Κωνσταντίνου.

(η σχετική απόφαση του ΥΠΕΣ)

Ο κ. Σαρακιώτης αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την ευόδωση προσπαθειών πολλών ετών και την πραγματοποίηση ενός σημαντικότατου βήματος προς την κατεύθυνση της συνολικής αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Αγίου Κωνσταντίνου μέσω του εκσυγχρονισμού των υποδομών στο εξαιρετικού κάλλους παραλιακό μέτωπο. Η απόφαση για την εκταμίευση 1.050.000 ευρώ για τη δημιουργία κέντρου πολιτιστικών δράσεων θα συνεισφέρει καθοριστικά στην αλλαγή σελίδας για την ευρύτερη περιοχή προσελκύοντας σημαντικά καλλιτεχνικά δρώμενα, συμβάλλοντας στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου και υποβοηθώντας στην άνοδο της τουριστικής κίνησης».

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα (9/5/19) δημοπρατήθηκε το μεγάλο έργο επέκτασης του λιμένα Αγίου Κωνσταντίνου, αρχικού προϋπολογισμού 9,8 εκατ. ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση