Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το μήνυμα του Απ. Καραναστάση για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 18:47 Το μήνυμα του Απ. Καραναστάση για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Το μήνυμα του Απόστολου Καραναστάση, Βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων 2019.

«Άρχισαν σήμερα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις. Χιλιάδες απόφοιτοι των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ θα μπουν στη διαδικασία αξιολόγησης των γνώσεων που απέκτησαν στα μαθητικά τους χρόνια, με στόχο την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και με την προσδοκία να είναι η προσπάθειά τους αυτή το θεμέλιο για την επαγγελματική σταδιοδρομία που ονειρεύονται.

Μαζί τους, αγωνιούν οι γονείς και οι δάσκαλοί τους, που σε όλη τη μαθητική διαδρομή τους, ο καθένας από το πόστο του, φρόντισαν να φτάσουν τα παιδιά στη σημερινή αφετηρία με την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Η πολιτεία και ολόκληρη η κοινωνία, συμμεριζόμαστε την αγωνία τους και συμπαραστεκόμαστε στην προσπάθειά τους.

Σήμερα είναι, για τα παιδιά αυτά, τα πρώτα βήματα στον στίβο της ζωής. Θα δώσουν τη μάχη τους και θέλουν να νικήσουν. Το θέλουμε όλοι μας. Πρέπει όμως να ξέρουν ότι κανένας αγώνας δεν κερδήθηκε από την πρώτη νίκη και δεν χάθηκε στην πρώτη ήττα.

Ο αγώνας της ζωής είναι μακρύς, ωραίος και δύσκολος. Νικητής είναι τελικά αυτός που αξιοποιεί τις επιτυχίες και διαχειρίζεται τις ατυχίες έτσι ώστε να διεκδικήσει την επόμενη επιτυχία με καλύτερους όρους.

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στα παιδιά, κουράγιο και δύναμη σ’ αυτά και τις οικογένειές τους».

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δ. ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ